Harrastefutis Jalkapallo on koko perheen harrastus!

GrIFK Fotboll järjestää jalkapallon harrastetoimintaa alle kouluikäisille lapsille sekä lähikoulujen alaluokille ympäri vuoden!

 

Perhefutis on 1-3-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu futisryhmä, jossa lapset pääsevät tutustumaan ohjatusti futikseen. Pallokivassa liikutaan, leikitään, pelaillaan ja opetellaan jalkapallotaitoja yhdessä oman aikuisen kanssa.

ILMOITTAUDU PERHEFUTIKSEEN TÄSTÄ

Minifutis on 3-6 vuotiaiden tyttöjen ja poikien oma futiskoulu. Ryhmässä tutustutaan leikinomaisesti palloon ja harjoitellaan monipuolisesti sekä jalkapallotaitoja että liikunnan perustaitoja ja ryhmässä toimimista. Tärkeää on myös onnistumisen ja kannustamisen ilo. Lapsi osallistuu toimintaan itse ilman omaa aikuista. Aikuisen on silti hyvä jäädä lähettyville, mikäli lapsi kaipaa oman aikuisen tukea tai kannustusta tunnin aikana.

ILMOITTAUDU MINIFUTIKSEEN TÄSTÄ

Päiväkotifutis on iloinen pelitapahtuma, joka on avoin kaikille lähialueen päiväkotiryhmille. Päiväkotifutistapahtuma järjestetään Granin omassa kuplahallissa, Volkswagen areenalla, vuosittain keväällä. 

LISÄTIETOA PÄIVÄKOTIFUTIKSESTA

Koulufutistapahtuma järjestetään syksyisin ulkona Kauniaisten keskuskentällä lähikoulujen 2.luokkalaisille. Pelitapahtumassa kaikki 2.luokkalaiset tytöt ja pojat pääsevät kokemaan jalkapallon ja liikunnan iloa sekä tutustumaan naapurikoulun samanikäisiin oppilaisiin. Kutsumme mukaan lähikoulujen 2.luokat, eli Granhult skolan ja Mäntymäen koulu.

LISÄTIETOA KOULUFUTIKSESTA

Harrastefutiksen tulevat tapahtumat

IMG_0891
8d377999-6e30-41bd-9eb3-affc94702b2c
fullsizeoutput_7d00