Planen GrIFK plan i Grankulla

Volkswagen Hall

Volkswagen Centerit ja Grankulla IFK Fotboll ry ovat allekirjoittaneet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on edistää juniorijalkapalloa.Volkswagen Halli sijaitsee Kauniaisten jäähallin vieressä, laskettelurinteen juuressa, osoitteessa Vanha Turuntie 42. Volkswagen Hallin ulkomitat ovat 101 x 74 metriä. Kenttämitat ovat: Iso kenttä 95X62 ja pienkentät (8v8) 62×42.

Varaukset hoitaa pipsa@grifkfotboll.fi.

Kuplahalli 2

Träning på egen hand i hallen

Innan skoltstarten är det tillåtet att träna på egen hand i hallen varje vardag fr o m kl. 12 tills dess att träningsturerna börjar kl. 16/17-tiden.

Under skolåret är det tillåtet att träna på egen hand i hallen fr om  kl. 14 på vardagarna.

Hallens dörr och belysning styrs elektroniskt på distans, och som vi vuxna har lärt oss – inget system är perfekt.

Så IFALL dörren är stängd och den inte öppnas fastän man testar dörrhandtaget så ring till Ville eller Pipsa. De är emellertiden inte alltid anträffbara så ta det hela med lite tålamod.

Vi hjälper alltid genast när det är möjligt, vi ringer tillbaka osv. Vi kan via en telefonapplikation styra hallen till en del och dörren kan öppnas på distans.  Nycklar till omklädningsrum i ändan av ishallen finns inne i futishallen i en liten svart låda genast till höger när man kommer in i hallen. Koden till lådan fås av Ville eller Pipsa. Kom ihåg att returnera nycklarna till lådan efter användning.

Det är ingen mening med att be ishallens vaktmästare att öppna dörren till fotbollshallen, eftersom de inte har nyckel dit.

Fråga alltid om det är något oklart, hälsningar Pipsa.