P-2010

P10

Lagledare

Jaana Lesonen

puh. 040-5703 801,

grifk.p10@gmail.com

Tränare

Ansvarig Tommi Aaltonen


Assisterande Anton Nykvist, Robbi Broända,

Matti Aarnio, Mikko Eskelinen ja Fugi Thanawat Mingrod

P10 laget har tränat som sin egen ålders­ grupp sedan 2015. Vid inledningen av år 2019 består laget av drygt fyrtio ivriga spelare som tränas av en grupp glada pappor.

Spelarna är uppdelade i fem lag, namngivna efter walesiska fotbollsklubbar; Wales, Swansea, Cardiff, Wrexham och Newport.
Lagets veckoschema består av två vardagskvällsträningar i vår nya Volkswagen-hall samt träningsmatcher på veckosluten. Under den kommande våren/sommaren, tränar vi troligen också utomhus på konstgräsplanen vid Centralplanen i Grankulla. Huvudmålet under det kommande året är att tända barnens gnista och inspiration för fotbollen. Lagets träningar kommer att fokusera på grundteknik, bollhantering, 1-mot-1, småspel, spelöppningar och generella matchvanor. Ambitionen är att erbjuda barnen mångsidig och utvecklande träning som befrämjar både fysisk kondition och koordinationsförmåga. Samtidigt utvecklar spelarna sin sociala kompetens, hur man fungerar som grupp och att följa gemensamma regler. Det viktigaste är en god laganda, att ha kul tillsammans samt att uppleva gemensamma framgångar!

Under den kommande våren och sommar deltar vi med ett lag i distriktsserien för 2009 födda (8v8), två lag i distriktsserien för 2010 födda (5v5) och ett lag i den lokala Esbo-ligan (5v5). Dessutom deltar vi i utvalda turneringar och förstås i Helsinki Cup i juli.

Vi tar gärna emot nya spelare i laget, både nybörjare och erfarna lirare.

Alla nya spelare är välkomna att bekanta sig med och inspireras av fotboll!