p-2006

P06

Ansvarig tränare

Risto Kaikkonen

risto.kaikkonen@gmail.com

Tränare

Leif Grandell

 

GrIFKs 06 åldersgrupp är en bekant syn från matcher, mini-ligor och turneringar på såväl tävlings-, utmanar- som hobbynivå.

Nationella framgångar, som t ex medalj två år i rad från Hesa Cup, silver från Vanda-cupen och goda presetationer i Bollförbundets A-kategori har kryddats med en vinst i en internationell turnering 2018. Under år 2019 siktar tävlingslaget Black på en plats i Etelä-Länsiligan via division ett. Laget kommer också att delta i internationella turneringar.  Utmanar- och Hobbylagen White och Red spelar i distriktsseriernas division tre och fyra.

Utmärkta träningsförhållanden i den nya Volkswagen-hallen och på Centralplanen gör det möjligt att idrotta aktivt under hela året. Alla pojkar tränar 3-5 ggr i veckan. För de mera skickliga och målvakterna ordnas det egna träningar.

Träningsprogrammet kompletteras under sommaren med löpträning och under vinterna med fysisk träning och futsal. Det här året spelar och tränar alla spelgrupper  11 vs 11 spel! Laget har ett förstklassigt tränarteam med huvudtränare (UEFA-B)  Risto Kaikkonen och Leif Grandell.

Tack vare ett intensivt samarbete med föreningens träningsledning kan laget garantera att alla spelare på alla nivåer får de rätta utmaningarna och utvecklingsmöjligheterna.  Lagets målsättning är att erbjuda varje spelare en möjlighet att växa som idrottare och utvecklas till fotbollsspelare.

Vi välkomnar också nya spelare med i vårt glada gäng!