GrIFK Logo

GrIFK Fotboll rf

Om Föreningen

Idrottsföreningen Kamraterna Grankulla  r f är en tvåspråkig idrottsförening grundad år 1925. Fotbollsverksamheten bedrivs inom ramen för dotterföreningen Grankulla IFK Fotboll rf.

Föreningen har ungefär 20 lag och nästan 600 spelare så verksamheten berör en stor andel av stadens invånare.

GrIFK Fotboll rf har juniorverksamhet i alla åldersgrupper samt ett representationslag på herrsidan.  Målet med verksamheten är att vara en god fostrarförening där såväl motionärer som hårtsatsande individer får utrymme.  Tanken är att ungdomar som vill satsa på fotbollen och utvecklas som fotbollsspelare ska kunna göra det i den egna föreningen. Det förutsätter emellertid att samarbetet mellan juniorlagen och representationslaget är välfungerande.

Representationslaget behöver spela på en tillräckligt hög nivå, i vårt fall minst division två, för att sporra föreningens juniorer. Tanken är att de i främsta hand ska satsa på att ta en spelplats i den egna föreningens representationslag.

Vår ambition är att ha bra träningar och goda träningsförhållanden och den vägen locka spelare till vår förening. Vi är en förening med långa traditioner och det kan vi bygga vidare på tack vare en stark “vi-anda”.

• Tukeminen

GrIFK on keskisuuri jalkapalloseura suomalaisessa mittakaavassa pelaajamäärällä mitattuna. Noin 600 rekisteröidyn pelaajan toiminnan pyörittäminen vaatii resursseja.

Toiminta jakaantuu kahteen yhdistykseen joista toinen keskittyy edustusjoukkueeseen ja toinen pääosin junioreihin unohtamatta kuitenkaan ikämiehiä tai juniori-iän ylittäneitä harrastejalkapalloilijoita.

Kahden yhdistyksen yhteistyö on luonnollisesti läheinen, taloudet kuitenkin erillään toisistaan.

Edustusjoukkueen tukea koordinoi Mikael Nyberg. Tietoa erilaisista tukemismahdollisuuksista löytyy tästä.

Yksittäisen henkilön paras tapa tukea on yhdistää tuki ja viihde eli tulla kotiotteluihin katsomaan pelejä!

Junioritoiminta tapahtuu kahdella eri tasolla, yksittäisissä joukkueissa sekä toimintaa koordinoivalla ja ohjaavalla tasolla. Junioritoiminnalla on talvesta 2013 alkaen kaksi palkollista joiden tehtäväkuviin kuuluvat mm

– valmentajakehitys – koulutus, käytännön coaching, sisäiset valmentajatapaamiset jne

– pelaajakehitys – esim talenttiryhmät

– vuosittaiset jalkapallokoulut,  erilaiset tapahtumat koulujen ja päiväkotien kanssa jne eli uusien harrastajien rekrytointi

– seuran vuosittaiset tekniikkakilpailut sekä piirin kilpailuun osallitumisen koordinointi

– yhteydet piiriin ja liittoon

– kenttävuorojen hallinnointi (jako, pelivuorojen koordinoinnit, laskutus jne).

Seura on hakenut ja saanut erilaisia tukia palkkojen kattamiseksi. Osa varoista kerätään myös vuosittaisten pelaajamaksujen kautta.

Junioritoimintaa voi tukea monella tavalla – tavallisin tapa lienee vanhempien osallistuminen yksittäisten juniorijoukkueiden toimintaan eli oman ajan lahjoittamista.

Muita tapoja tukea ovat:

– mainokset seuran vuosijulkaisuun – yksittäiselle joukkueelle tai junioritoimintaan (yhteys Pipsa Manninen). Esimerkkejä menneisyydestä.

– pullonpalautuskuittien laittaminen Kauppakeskus Granin S-Marketin pullojenpalautusautomaatin vieressä olevaan laatikkoon – yleisesti junioritoiminnan tukemiseen – katso alempana

– kentänlaitamainos – yksittäisen joukkueen tai yleisesti juniritoiminnan tukemiseen

– osallistuminen kauden päättäjäisgaalaan, joko paikan päällä tai lahjoittamalla arpa- tai huutokauppatavaraa – pääosa tuloista vähävaraisten nuorten harrastuksen tukeen

– suora rahallinen lahjoitus yksittäiselle joukkueelle tai junioritoimintaan

– GrIFK fanituotteiden ostaminen tuettavan joukkueen kautta

Yksittäisillä joukkueilla voi yllämainittujen tukitapojen lisäksi olla käytössään vielä muita! Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, rahalle on käyttöä. Yhteys Micke Nybergiin, nybergmikael@hotmail.com.

• TIETOSUOJASELOSTE GRIFK FOTBOLL RY

Rekisterinpitäjä

GrIFK Fotboll ry 1888401-9

PL 66 02701 Kauniainen

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Pipsa Manninen p.0407168444 pipsa.manninen.grifkfotboll@outlook.com

Rekisterin nimi

MyClub – jäsentieto- ja laskutusjärjestelmä

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Seuran jäsenluettelon ylläpito, tiedottaminen, pelipassien ja -vakuutusten lunastaminen, jäsen-, toiminta-, joukkue- ym. seuran jäsenyyteen liittyvien maksujen laskuttaminen.

Rekisterin tietosisältö

Etu- ja sukunimi, sukupuoli, syntymäaika, kotiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, rooli seuran joukkueessa ja alaikäisen jäsenen huoltajan etu- ja sukunimi, kotiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisenssin voimassaolotiedot.

Lue rekisteriseloste tästä

Officiella Spelskjortor