Kumppanuudet

GrIFK on keskisuuri jalkapalloseura suomalaisessa mittakaavassa pelaajamäärällä mitattuna. Seurassamme on tällä hetkellä 20 joukkuetta ja jäseniä 600.

Toiminta jakaantuu kahteen yhdistykseen, joista toinen vastaa edustusjoukkueen toiminnasta ja toinen keskittyy pääosin junioreihin, unohtamatta kuitenkaan ikämiehiä tai juniori-iän ylittäneitä harrastejalkapalloilijoita.

Kahden yhdistyksen yhteistyö on luonnollisesti läheinen, taloudet kuitenkin erillään toisistaan.

Kauniaisissa sijaitsee myös seuran rakennuttama omistama ylipainehalli, jossa on täysimittainen jalkapallokenttä lämmittelyaluineen ja voimanurkkineen. Jäsentemme, heidän suorien kontaktien sekä hallimme asiakaskunnan kautta tavoitat monimuotoisen paikallisen verkoston. 

KUMPPANIKSI

Seura on merkittävä toimija paikallisella toiminta-alueellaan niin sosiaalisesti, taloudellisesti kuin terveyden ja liikunnallisuuden puolestapuhujana.

Yhteistyökumppanuuksien avulla pääsemme yhdessä vaikuttamaan niin isoihin ja laajoihin teemoihin yhteiskunnan hyväksi kuin myös pienempiin ja tärkeisiin asioihin yksilön ja paikallisuuden näkökulmasta.  

Ole yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä molempia osapuolia hyödyttävä kumppanuusmalli. 

GrIFK Fotboll rf puheenjohtaja 
Matti Hannuksela

KANNATUSJÄSENYYS

Kun haluat ensisijaisesti antaa tukesi GrIFK jalkapallon junioritoiminnalle, voit valita kannatusjäsenyyden.

GrIFK Fotboll rf kannatusjäsenenä et saa seuran varsinaisia jäsenetuja, ja et voi osallistua seuran päätöksentekoon, mutta tuet jäsenyydelläsi seuran arvokasta työtä juniorijalkapalloilijoiden hyväksi. Lisäksi kannatusjäsenmaksun maksaneet saavat seuran fanituotteen. 

Kannatusjäsenenä voit valita haluamasi summan, jolla tuet seuran toimintaa.

  • 50 €  (sisältää seuran autoviirin)
  • 100 € (sisältää seuran kaulaliinan)
  • 200 € (sisältää 2 kpl seuran kaulaliinaa)
  • 500 € (sisältää 3 kpl seuran kaulaliinaa)

Kannatusjäsenmaksun voit suorittaa seuran verkkokaupan kautta. 
Kannatusjäsenyyteen kuuluva fanituote toimitetaan kun jäsenmaksu on maksettu. 

Grifk autoviiri
Grifk kaulaliina