Visio, missio ja Arvopohja

Toiminnan Arvopohja

Arvot ohjaavat ja auttavat jokaista seuran toimijaa päivittäisessä seuratyössä sekä suuntaavat toimintaa sovittujen päämääriä kohti.

  • Laatu
  • Tasa-arvoisuus
  • Hyvät tavat
  • Avoimuus
  • Tavoitteellisuus
  • Positiivisuus

GrIFK jalkapallo toimii Lasten ja Nuorten Tähtiseura-statuksen mukaisesti, jolloin toiminta mahdollistaa lasten ja nuorten tarpeista lähtevän monipuolisen harraste- ja kilpatoiminnan.

GRIFK JALKAPALLON VISIO

GrIFK haluaa olla perinteikäs, laadukas ja sitoutunut toimija omassa toimintaympäristössään sekä omalta osaltaan kehittää suomalaista jalkapallokulttuuria maanlaajuisesti. GrIFK pyrkii luomaan monipuolisen eri harrastemotiiveja palvelevan toimintamallin, jonka avulla saavutetaan edellytykset läpi loppuelämän tapahtuvaan liikuntaan ja terveeseen elämäntapaan sekä sosiaalisuuteen perustuvaan elämänhallintaan.

GRIFK JALKAPALLON MISSIO

GrIFK Fotboll tarjoaa osaavan valmennuksen ja hyvät olosuhteet tavoitteelliseen jalkapallon harrastamiseen ja kilpailuun. Toiminta on kaksikielistä ja suunnattu Kauniaisten ja lähialueen asukkaille.

Yhteistyön edustusjoukkueen ja junioritoiminnan välillä toimii hyvin. Edustusjoukkueen tavoitteena on että tulee pelata vähintään kakkosdivisioonassa, jotta se motivoi omia junioreita. Junioripuolella tavoitetaan että eri ikäluokkien kilpajoukkueet pelaavat vähintään Alue-sarja tasolla.

Pelaajan kehitys on tärkeintä

Laatu – mitä voin tehdä sen eteen että minusta sekä kanssapelaajistani tulisi vieläkin parempia. Kaikki pelaajat, valmentajat ja vanhemmat tuntevat ja toimivat GrIFK toimintalinjan mukaisesti.

Kunnioitus ja suvaitsevaisuus – kunnioitus vastustajia, tuomareita ja kaikkia kanssapelaajia kohtaan

 Avoimuus – yhteistyö kaupungin, koulujen ja lähialueiden seurojen ja palloliiton kanssa

 Tavoitteellisuus – Suunnitelmallisuus, kärsivällisyys, jatkuva oppiminen

Päihteettömyys – savuttomuus ja päihteettömyys harjoituksissa, peleissä ja turnauksissa