GrIFK Logo

GrIFK Seurana


TIETOA

Idrottsföreningen Kamraterna Grankulla on vuonna 1925 perustettu kaksikielinen urheiluseura. Seuran jalkapallotoimintaa harjoittaa tytäryhdistys Grankulla IFK Fotboll rf. Joukkueita on noin 20 ja pelaajia noin 600 joten toiminta koskettaa ja liikuttaa varsin suurta osaa kaupungin asukkaista.

Grankulla IFK:lla on junioritoimintaa kaikissa ikäryhmissä ja edustusjoukkue. Toiminnan tarkoitus on olla hyvä kasvattajaseura, joka antaa tilaa niin harrastelijoille kuin kovemmin satsaaville. Nuoret jotka haluavat satsata ja kehittyä jalkapalloilijoina täytyy voida tehdä se omassa seurassa. Yhteistyö edustusjoukkueen ja junioritoiminnan välillä pitää toimia hyvin. Edustusjoukkueen tulee pelata riittävän korkealla sarjatasolla jotta se motivoi omia junioreita, ja junioreiden ensimmäinen tavoite on oltava pelipaikan saaminen oman seuran edustusjoukkueessa.

Hyvällä harjoittelulla ja hyvillä olosuhteilla voimme saada enemmän harrastajia toimintaamme. Pyrkimyksenä on saavuttaa “me”-henki seurassa. Pitkät perinteet on rikkaus toiminnallemme.

 • Tukeminen

  GrIFK on keskisuuri jalkapalloseura suomalaisessa mittakaavassa pelaajamäärällä mitattuna. Noin 600 rekisteröidyn pelaajan toiminnan pyörittäminen vaatii resursseja.

  Toiminta jakaantuu kahteen yhdistykseen joista toinen keskittyy edustusjoukkueeseen ja toinen pääosin junioreihin unohtamatta kuitenkaan ikämiehiä tai juniori-iän ylittäneitä harrastejalkapalloilijoita.

  Kahden yhdistyksen yhteistyö on luonnollisesti läheinen, taloudet kuitenkin erillään toisistaan.

  Edustusjoukkueen tukea koordinoi Mikael Nyberg. Tietoa erilaisista tukemismahdollisuuksista löytyy tästä.

  Yksittäisen henkilön paras tapa tukea on yhdistää tuki ja viihde eli tulla kotiotteluihin katsomaan pelejä!

  Junioritoiminta tapahtuu kahdella eri tasolla, yksittäisissä joukkueissa sekä toimintaa koordinoivalla ja ohjaavalla tasolla. Junioritoiminnalla on talvesta 2013 alkaen kaksi palkollista joiden tehtäväkuviin kuuluvat mm

  – valmentajakehitys – koulutus, käytännön coaching, sisäiset valmentajatapaamiset jne

  – pelaajakehitys – esim talenttiryhmät

  – vuosittaiset jalkapallokoulut,  erilaiset tapahtumat koulujen ja päiväkotien kanssa jne eli uusien harrastajien rekrytointi

  – seuran vuosittaiset tekniikkakilpailut sekä piirin kilpailuun osallitumisen koordinointi

  – yhteydet piiriin ja liittoon

  – kenttävuorojen hallinnointi (jako, pelivuorojen koordinoinnit, laskutus jne).

  Seura on hakenut ja saanut erilaisia tukia palkkojen kattamiseksi. Osa varoista kerätään myös vuosittaisten pelaajamaksujen kautta.

  Junioritoimintaa voi tukea monella tavalla – tavallisin tapa lienee vanhempien osallistuminen yksittäisten juniorijoukkueiden toimintaan eli oman ajan lahjoittamista.

  Muita tapoja tukea ovat:

  – mainokset seuran vuosijulkaisuun – yksittäiselle joukkueelle tai junioritoimintaan (yhteys Pipsa Manninen). Esimerkkejä menneisyydestä.

  – pullonpalautuskuittien laittaminen Kauppakeskus Granin S-Marketin pullojenpalautusautomaatin vieressä olevaan laatikkoon – yleisesti junioritoiminnan tukemiseen – katso alempana

  – kentänlaitamainos – yksittäisen joukkueen tai yleisesti juniritoiminnan tukemiseen

  – osallistuminen kauden päättäjäisgaalaan, joko paikan päällä tai lahjoittamalla arpa- tai huutokauppatavaraa – pääosa tuloista vähävaraisten nuorten harrastuksen tukeen

  – suora rahallinen lahjoitus yksittäiselle joukkueelle tai junioritoimintaan

  – GrIFK fanituotteiden ostaminen tuettavan joukkueen kautta

  Yksittäisillä joukkueilla voi yllämainittujen tukitapojen lisäksi olla käytössään vielä muita! Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, rahalle on käyttöä. Yhteys Micke Nybergiin, nybergmikael@hotmail.com.

 • TIETOSUOJASELOSTE GRIFK FOTBOLL RY

  Rekisterinpitäjä

  GrIFK Fotboll ry 1888401-9

  PL 66 02701 Kauniainen

  Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

  Pipsa Manninen p.0407168444 pipsa.manninen.grifkfotboll@outlook.com

  Rekisterin nimi

  MyClub – jäsentieto- ja laskutusjärjestelmä

  Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

  Seuran jäsenluettelon ylläpito, tiedottaminen, pelipassien ja -vakuutusten lunastaminen, jäsen-, toiminta-, joukkue- ym. seuran jäsenyyteen liittyvien maksujen laskuttaminen.

  Rekisterin tietosisältö

  Etu- ja sukunimi, sukupuoli, syntymäaika, kotiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, rooli seuran joukkueessa ja alaikäisen jäsenen huoltajan etu- ja sukunimi, kotiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisenssin voimassaolotiedot.

  Lue rekisteriseloste tästä

Seuran viralliset peliasut

Screen Shot 2018 08 21 at 13.46.21

Vihreä paita    |     Valkoiset housut     |     Vihreät sukat

Screen Shot 2018 08 21 at 13.46.34

Valkoinen paita    |     Vihreät housut     |     Valkoiset sukat

Screen Shot 2018 08 21 at 13.46.21

Vihreä paita    |     Valkoiset housut     |     Vihreät sukat

Screen Shot 2018 08 21 at 13.46.34

Valkoinen paita    |     Vihreät housut     |     Valkoiset sukat