kentät Grifkin treenikentät Kauniaisissa

Volkswagen hallin varauskalenteri

Kauniaisten keskuskentän varauskalenteri

Volkswagen Halli

Volkswagen Centerit ja Grankulla IFK Fotboll ry ovat allekirjoittaneet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on edistää juniorijalkapalloa.Volkswagen Halli sijaitsee Kauniaisten jäähallin vieressä, laskettelurinteen juuressa, osoitteessa Vanha Turuntie 42. Volkswagen Hallin ulkomitat ovat 101 x 74 metriä. Kenttämitat ovat: Iso kenttä 95X62 ja pienkentät (8v8) 62×42.

Varaukset hoitaa pipsa@grifkfotboll.fi.

Kuplahalli 2

Omatoimivuorot Kuplassa

Ennen koulujen alkua kuplahalliin voi mennä omatoimisesti harjoittelemaan päivällä klo 12 -> kunnes vuorot alkavat klo 16/17

Koulujen alettua omatoiminen harjoittelu alkaa klo 14 ->

Kuplahallin ovi ja valot ohjataan sähköisesti netin ohjelman kautta, ja kuten aikuisten oikeesti tiedämme – mikään systeemi ei toimi aina täysin ilman kommelluksia.

Joten JOS ovi on kiinni eli ei aukea kahvasta kääntämällä – soita Villelle puh. tai Pipsalle – emme kuitenkaan kulje koko aikaa puhelinluuri korvalla – joten malttia.

Autamme heti kun pystymme, soitamme takaisin jne. Meillä on puhelimessa hallinohjausjärjestelmä ja kauko-ohjauksella saadaan ovi auki. Pukkarien avaimet ovat hallin sisääntulo-oven seinässä pienessä mustassa rasiassa koodin takana. Sen koodin saat meiltä. Avaimet tulee palauttaa boxiin.

Jäähallin vakseilta ei pidä mennä kuplahallin ovenavausta pyytämään.

Autamme heti kun pystymme, soitamme takaisin jne. Meillä on puhelimessa hallin nohjausjärjestelmä ja kauko-ohjauksella saadaan ovi auki. Pukkarien avaimet ovat hallin sisääntulo-oven seinässä pienessä mustassa rasiassa koodin takana. Sen koodin saat meiltä. Avaimet tulee palauttaa boxiin.

Kysy jos on jotain epäselvää. T. Pipsa