P2010

P10

Joukkueenjohto

Henry Johansson

grifk.p10@gmail.com

Valmentaja

Vastuuvalmentaja Tommi Aaltonen
Valmentajat: Anton Nykvist, Robbi Broända, Matti Aarnio, Mikko Eskelinen ja Fugi Thanawat Mingrod

P10 joukkue on harjoitellut omana ikäluokkanaan vuodesta 2015. Vuoden 2019 alussa joukkueessa mukana on neljäkymmentä innokasta pelaajaa, joita valmentaa iloisien isien ryhmä.

Pelaajat on jaettu viiteen joukkueeseen, jotka on nimetty walesiläisten jalkapalloseurojen mukaisesti: Wales, Swansea, Cardiff, Wrexham ja Newport.

Joukkueemme viikkorytmi pitää sisällään kahdet harjoitukset hyvissä olosuhteissa Volkswagen kuplahallissa, sekä viikonloppuisin harjoituspelit.

Lisäksi taitokoulu harjoittelee kolme kertaa viikossa. Keväällä/kesällä osan treeneistä pidämme Kauniaisten keskuskentän tekonurmella raikkaassa ulkoilmassa. Valmennuksen kauden päätavoitteena on kipinän sytyttäminen ja innostaminen jalkapalloon.

Kauden harjoituksissa painopistealueet ovat pallonkäsittely, perustekniikka, 1 vastaan 1 harjoitukset, pienpelit, pelin avaamiset ja noin yleensä pelissä toimiminen. Harjoitukset ovat monipuolisia ja kehittävät mm. koordinaatiota ja fyysistä kuntoa sekä samalla pelaajat oppivat sosiaalisia taitoja, ryhmässä toimimista ja sääntöjen noudattamista.

Tärkeintä kuitenkin on hyvä joukkuehenki, hauskuus ja yhdessä koetut onnistumisten elämykset!

Keväällä/kesällä tulemme osallistumaan yhdellä joukkueella 09 syntyneiden 8v8 piirisarjaan ja kahdella joukkueella 5v5 piirisarjaan, yhdellä joukkueella 5v5 Espoon liigaan sekä joihinkin harjoitusohjelmaan sopiviin turnauksiin ja tietysti myös Helsinki Cupiin.

Mukaan mahtuu vielä reilusti uusia pelaajia, aiempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvitse olla. Tervetuloa kaikki uudet pelaajat tutustumaan ja innostumaan jalkapallosta!