P2006

P06
Joukkueenjohto

Peter Granholm
peter.granholm@pp.inet.fi

Vastuuvalmentaja

Risto Kaikkonen
041 536 8745
risto.kaikkonen@gmail.com

Rahastonhoitaja

Esa Ranki
p2006.rahastonhoitaja@grifkfotboll.fi

Valmentajat

Mikael Strömberg
Leif Grandell (045 132 2747)

Apuvalmentajat

Sebastian Veijola

Granin P2006 joukkue on tuttu näky otteluissa, miniliigoissa ja turnauksissa niin eliitti-, kilpa-, haaste- kuin harrastetasoilla.

Kansalliset saavutukset, esim. Hesa Cupin kaksi peräkkäistä mitalia, Vantaa Cupin hopea, huuhkajapäivien A-lohko ovat täydentyneet kansainvälisen turnauksen voitolla 2018. Vuonna 2020 saavutimme C14 Etelä Liigassa pronssia. Joukkue osallistuu myös ulkomaan turnauksiin. Haaste- ja harrastejoukkueet White ja Red pelaavat piirin Kakkos- ja Nelossarjoissa.

Erinomaiset harjoitusolosuhteet uudessa Volkswagen hallissamme ja Keskuskentälllä takaavat mahdollisuuden aktiiviseen harrastamiseen ympäri vuoden. Kaikki pojat treenaavat 3-5 kertaa viikossa, taitavimmat ja maalivahdeille on omat harjoituksensa.

Valmennusohjelmaa täydentävät kesällä juoksuvalmennus ja talvikaudella kehonhallintatreeni ja futsal. Vuonna 2012 11 vs 11 pelejä pelataan kaikissa peliryhmissä! Joukkueella on ensiluokkainen valmennustiimi, jonka vetäjänä toimii UEFA-B -tason päävalmentaja Risto Kaikkonen ja Leif Grandell.

Seuran valmennusjohdon tiivis tuki joukkueelle takaa sen, että voimme tarjota haasteita ja kehittymismahdollisuuksia kaikille pelaajille kaikilla tasoilla. Joukkueen tavoitteena on luoda jokaiselle pelaajalle mahdollisuus kasvaa ensin urheilijaksi ja jatkaa polulla jalkapalloilijaksi.

Toivotamme myös uudet pelaajat tervetulleeksi iloiseen joukkoomme!

Uudet pelaaja ota yhteys vastuuvalmentajaan:

Risto Kaikkonen (041 536 8745)