P2006

P06

Vastuuvalmentaja

Risto Kaikkonen

risto.kaikkonen@gmail.com

Valmentaja

Leif Grandell

Granin P2006 joukkue on tuttu näky otteluissa, miniliigoissa ja turnauksissa niin eliitti-, kilpa-, haaste- kuin harrastetasoilla.

Kansalliset saavutukset, esim. Hesa Cupin kaksi peräkkäistä mitalia, Vantaa Cupin hopea, huuhkajapäivien A-lohko ovat täydentyneet kansainvälisen turnauksen voitolla 2018. Vuonna 2019 Black tavoittelee paikkaa Etelä-Länsiliigassa Ykkösen kautta ja osallistuu myös ulkomaan turnauksiin. Haaste- ja harrastejoukkueet White ja Red pelaavat piirin Kolmos- ja Nelossarjoissa.

Erinomaiset harjoitusolosuhteet uudessa Volkswagen hallissamme ja Keskuskentälllä takaavat mahdollisuuden aktiiviseen harrastamiseen ympäri vuoden. Kaikki pojat treenaavat 3-5 kertaa viikossa, taitavimmat ja maalivahdeille on omat harjoituksensa.

Valmennusohjelmaa täydentävät kesällä juoksuvalmennus ja talvikaudella kehonhallintatreeni ja futsal. Tänä vuonna 11 vs 11 pelejä pelataan ja kokeillaan jo kaikissa peliryhmissä! Joukkueella on ensiluokkainen valmennustiimi, jonka vetäjänä toimii UEFA-B -tason päävalmentaja Risto Kaikkonen ja Leif Grandell.

Seuran valmennusjohdon tiivis tuki joukkueelle takaa sen, että voimme tarjota haasteita ja kehittymismahdollisuuksia kaikille pelaajille kaikilla tasoilla. Joukkueen tavoitteena on luoda jokaiselle pelaajalle mahdollisuus kasvaa ensin urheilijaksi ja jatkaa polulla jalkapalloilijaksi.

Toivotamme myös uudet pelaajat tervetulleeksi iloiseen joukkoomme!