Esittely

GrIFK Valmentaja-akatemia aloitti 2011 keväällä

GrIFK valmentaja-akatemia tarjoaa nuorille futaajalle (15-23.v) mahdollisuuden kouluttautua pelaajasta nuorten ja lasten valmentajaksi. 

 

Lisäksi tämä on hyvä mahdollisuus työskennellä hyvällä korvauksella valmentajana sekä eri tapahtumissa kuten jalkapalloleireillä.

 

Valmentaja-akatemian tarkoituksena on tuottaa nuorista pelaajista valmentajia juniorijoukkueisiin. Koulutus antaa pelaajille hyvät ja monipuoliset valmiudet toimia seuratoiminnassa ja erityisesti valmentajana. Tavoitteena on tuottaa valmentajia lasten- ja nuorten joukkueisiin sekä muihin seuran tehtäviin.

 

Kouluttamalla nuorista pelaajista valmentajia saadaan mm:

1. Valmennusresursseja lisää.

2. Valmentajia jotka pystyvät myös itse näyttämään mallisuorituksia

3. Valmentajia, jota pystyvät kokonaisvaltaiseen valmennukseen

 

Akatemia tähtää monipuolisten valmiuksien kehittämiseen seuratoiminnassa ja antaa hyvät edellytykset tehdä harrastuksesta ainakin osittain jopa ammatti. Valmennusohjelma tähtää tuottamaan tasokkaita apu- ja vastuuvalmentajia sekä -ohjaajia eri GrIFK:n joukkueisiin.

Valmentaja-akatemialaiset käyvät Suomen Palloliiton E- ja D-tason valmentajakurssit ja teemakoulutuksia. He pääsevät oppimaan käytännössä toimimalla apuvalmentajina ja -ohjaajina GrIFK:n joukkueissa sekä ovat mukana järjestämässä GrIFK:n kevään ja kesän jalkapallokoulut.
 

Lisätietoja:

Arto Tuohisto-Kokko

GrIFK jalkapallo valmennuspäällikkö

050-5458972, artuohi@hotmail.com