P 05

GrIFK P05 joukkue

Grifk-05:t pyrkivät tarjoamaan harjoittelu- ja pelimahdollisuuden niin huipulle tähtääville kuin myös vain harrastusmielessä pelaaville pojille. Harjoittelu tapahtuu tasoryhmissä ja innokkaimmille / edistyneimmille pelaajille on tarjolla taito-/ kykykoulu. Tasoryhmät elävät jatkuvasti, jotta jokaiselle pelaajalle kyetään tarjoamaan sopivia haasteita. Ikäluokan vastuuvalmentajalla on Uefan B-lisenssi ja apuvalmentajilla C-/ D-lisenssi. Joukkueeseen otetaan jatkuvasti uusia pelaajia kaikille tasoille. Harrastuksen hinta kaudella 2016 on n. 50-60 eur/kk (ei sisällä ulkomaan matkoja).

 

Joukkue harjoittelee kesäkaudella n. 30 pelaajan voimin 3-4 kertaa viikossa Kauniaisten keinonurmilla. Piirisarjaan osallistutaan kolmella joukkueella lohkoissa 1,3 ja 10. Joukkueiden kokoonpanot ovat vielä eläneet aina tilanteen mukaan, jotta kaikille voidaan tarjota haasteita ja onnistumisia sopivassa suhteessa.

 

Talvella 2016-2017 kilpa- ja haasteryhmä tulevat harjoittelemaan 4*viikossa ja harrasteryhmä kolme kertaa viikossa. Oheislajina on näillä näkymin taekwondo. Lisäksi osallistutaan talvisarjoihin ja turnauksiin sekä pelataan harjoituspelejä. Kilparyhmä osallistuu myös Uudenmaan piirin kykykoulusarjaan.

 

Joukkue on vuosien saatossa saavuttanut menestystä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Lisätietoa näistä tapahtumat osiossa.

 

Tervetuloa kokeilemaan harjoittelua ja pelaamista seurassa, jonka edustusjoukkue on yksi kolmesta pääkaupunkiseudun edustajasta miesten ykkösdivisioonassa.

GrIFK-05 pelasi ensimmäisen espoonliigan peli-iltansa ke 11.05.2011.