P 05

 

GrIFK C14-05 pelaa ensi kaudella C14 ELL/Aluesarja ja talvella Palloliiton C14 Huuhkajapäivillä.

Avoimet harjoitukset alkavat ma 29.10 klo 18.30, to 17.00, pe 18.30 ja la 11-12 GrIFK Volkswagen hallissa. Yhteys Markus Kulmala 0505577651

2018

Kauden 2018 isoja asioita ovat seuralle valmistuva oma halli, joka parantaa merkittävästi harjoitteluolosuhteita. Lisäksi Black siirtyy pelaamaan 11v11 pelejä, joka tuo sekä pelaajille että valmentajille paljon uusia asioita. Peliryhmät tulevat jatkossakin elämään, joten pelaajat pelaavat tilanteen mukaan eri peliryhmissä. Tällä saadaan taattua kaikille riittävä peliaika, jotta pelaajan motivaatio myös harjoitella säilyy mahdollisimman hyvänä.

Joukkue tulee harjoittelemaan 3-5 kertaa viikossa sisältäen niin lajitaito kuin oheisharjoituksia. Pyrkimyksenä on tarjota harjoitusta koko keholle huomioiden pelaajien iän ja kasvuvaiheen tuomat erityisvaatimukset. Fyysisestä valmennuksesta vastaa alaan erikoistunut henkilö ja taekwondo-harjoitukset vetää mustan vyön sensei.

Joukkueeseen mahtuu vielä uusi pelaajia, joten jos haluat tulla tutustumaan toimintaan, niin ole yhteydessä joko vastuuvalmentajaa taikka jojoon! Emme järjestä erillisiä try out-tapahtumia vaan ideana on, että jokainen harjoitus on näytön paikka sekä uusille että vanhoille pelaajille.

 

2017

Kausi 2017 saatiin pakettiin vasta syyslomien jälkeen johtuen ELL-karsintojen venymisestä. Kun kevätkierroksella Green jäi maalin päähän 1-divaripaikasta, niin syksyllä joukkue ei jättänyt mitään sattumanvaraan, vaan hoiti nousun ilman tappioita. Kokonaisuudessaan siis onnistunut syksy ja keväällä 2018 odotettavissa kovempia sarja ja tiukemia pelejä.

Blackin kausi taas meni toisin päin eli keväällä hienojen otteiden jälkeen saatiin paikka ELL:ssä, jonka ansiosta syksyllä päästiin reissaamaan akselilla Pori-Tampere-Lahti-Turku ja karsinnoissa vielä Lappeenranta. Sarjassa 11 peliä, joista neljä voittoa ja seitsemän tappiota. Aikaisempina vuosina 12 pisteellä olisi paikan säilyttänyt, mutta nyt jäätiin FC Kuuysin taakse keskinäisen ottelun perusteella.

White pelasi sekä keväällä että syksyllä 3-divisioonassa. Peli-ilo pysyi koko kauden hyvänä ja itse pelaaminen kehittyi valtavasti. Joukkue pyrki pelaamaan kaunista futista, jossa kaikki kentällä olijat pääsivät aktiivisesti osallistumaan pelin eri vaiheisiin.

Kauden jälkeen koko joukkueen tekeminen ansaitsi kuitenkin tunnustusta seuran taholta, kun 05-ikäluokka valittiin seuran vuoden juniorijoukkueeksi ja maalivahti Kalle Kuisma toisena vuonna peräkkäin vuoden maalivahdiksi. Joukkueessa oli kauden lopussa 37 pelaajaa eli pelaajamäärää saatiin kasvatettua kauden aikana. Lisätietoja joukkueen saavutuksista löytyy tapahtumat osiosta.

Alex, Max ja Kalle Tsekeissä Prahassa U14 Uudenmaan piirin joukkueessa
Max ja Alex aloituksessa Plzen Akatemiaa vastaan, jonka Uusimaa voitti 6-4 (2-2)

GrIFK C14-05 pelaajat Max Kulmala, Alex Palmgren ja Kalle Kuisma mukana Uudenmaan piirin U14 joukkueessa Tsekeissä Prahassa 18-21.3.2019.

 

Uudenmaan U14 joukkue aloitti Tsekeissä ensimmäisen pelipäivänsä mukavasti. Plzen Regional Akatemia kaatui 4-6 (2-2). Joose Rahja tehtaili hattutempun ja muut viimeistelijät olivat Otto Hannula, Lucas Pimentel ja Onni Hänninen. Joukkueella oli ottelun lisäksi ohjelmassa Akatemian toiminnan esittely sekä tutustuminen Akatemian tiloihin. Joukkueen valmentaja Waltteri Piispanen oli tyytyväinen kokonaisuuteen ja pelistä saatuun informaatioon. Pystyimme nostamaan tasoamme roimasti toiselle jaksolle ja teimme 3 maalia toisen jakson neljällä ensimmäisellä minuutilla – Piispanen summaa.

 

Joukkueen pelit jatkuvat keskiviikkona 20.3. 2019 klo 15.00 kun vastaan asettuu Sparta Prague.

GrIFK C14-05 pelaa ensi kaudella C14 ELL/Aluesarja ja talvella Palloliiton C14 Huuhkajapäivillä.

Avoimet harjoitukset alkavat ma 29.10 klo 18.30, to 17.00, pe 18.30 ja la 11-12 GrIFK Volkswagen hallissa. Yhteys Markus Kulmala 0505577651