P 05

GrIFK P05 joukkue

Grifk-05:t pyrkivät tarjoamaan harjoittelu- ja pelimahdollisuuden niin huipulle tähtääville (syksyllä 2017 EEL) kuin myös haaste (II-divari) ja vain harrastusmielessä pelaaville pojille (III-divari). Harjoittelu tapahtuu tasoryhmissä ja innokkaimmille / edistyneimmille pelaajille on tarjolla kykykoulu. Tasoryhmät elävät jatkuvasti, jotta jokaiselle pelaajalle kyetään tarjoamaan sopivia haasteita. Ikäluokan vastuuvalmentajalla on Uefan B-lisenssi ja apuvalmentajilla C-/ D-lisenssi. Joukkueeseen otetaan jatkuvasti uusia pelaajia kaikille tasoille. Harrastuksen hinta kaudella 2017 on n. 50-60 eur/kk (ei sisällä ulkomaan matkoja).

 

Joukkue harjoittelee reilun 30 pelaajan voimin 3-4 kertaa viikossa Kauniaisten keinonurmilla. Seura saa oman hallin syksyllä 2017, mikä luo loistavat olosuhteen harjoittelulle niin omalla ajalla kuin joukkueen kanssa. Joukkueiden kokoonpanot ovat vielä eläneet aina tilanteen mukaan, jotta kaikille voidaan tarjota haasteita ja onnistumisia sopivassa suhteessa.

 

Talvella 2017-2018 kilpa- ja haasteryhmä tulevat harjoittelemaan 4-5**viikossa ja harrasteryhmä kolme kertaa viikossa. Joukkueella on käytössä myös oma fysiikkavalmentaja. Oheislajina on näillä näkymin taekwondo. Lisäksi osallistutaan talvisarjoihin ja turnauksiin sekä pelataan harjoituspelejä. Kilparyhmä osallistuu Huuhkajapäiville.

 

Joukkue on vuosien saatossa saavuttanut menestystä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Lisätietoa näistä tapahtumat osiossa.

 

Tervetuloa kokeilemaan harjoittelua ja pelaamista seurassa, jonka edustusjoukkue on yksi kolmesta pääkaupunkiseudun edustajasta miesten ykkösdivisioonassa.

GrIFK-05 pelasi ensimmäisen espoonliigan peli-iltansa ke 11.05.2011.