Joukkueenjohtajille

             1.1 GrIFK jalkapallo missio

 

       Toiminnan tarkoitus on olla hyvä kasvattajaseura, ja antaa tilaa niin harrastelijoille kuin kovemmin satsaaville. Nuoret jotka haluavat satsata ja kehittyä jalkapalloilijoina täytyy voida tehdä se omassa seurassa. Yhteistyö edustusjoukkueen ja junioritoiminnan välillä pitää toimia hyvin. Edustusjoukkueen täytyy pelata riittävän korkealla sarjatasolla jotta se motivoi omia junioreita, ja junioreiden ensimmäinen tavoite on oltava pelipaikan saaminen oman seuran edustusjoukkueessa. Hyvällä harjoittelulla ja hyvillä olosuhteilla voimme saada enemmän harrastajia toimintaamme. Pyrkimyksenä on saavuttaa "me"-henki seurassa. Pitkät perinteet on rikkaus toiminnallemme.

             1.2 GrIFK jalkapallon visio

GrIFK haluaa olla perinteikäs, laadukas sekä sitoutunut toimija omassa toimintaympäristössään sekä omalta osaltaan kehittää suomalaista jalkapallokulttuuria maanlaajuisesti. GrIFK pyrkii luomaan visiossaan monipuolisen eri harrastemotiiveja palvelevan toimintamallin, jonka avulla saavutetaan edellytykset läpi loppuelämän tähtäävään liikuntaan ja terveeseen elämäntapaan sekä sosiaalisuuteen perustuvaan elämänhallintaan.

 

             1.3 Toiminnan arvopohja

       Arvot ohjaavat ja auttavat jokaista seuran toimijaa päivittäisessä seuratyössä sekä

suuntaa toimintaa sovittujen päämääriä kohti.

 

·         Laatu

·         Tasa-arvoisuus

·         Suvaitsevaisuus

·         Hyvät tavat

·         Avoimmuus

·         Tavoitteellisuus

 

GrIFK jalkapallo toimii Suomen Palloliiton Sinettiseuravelvoitteiden mukaisesti, jolloin toiminta mahdollistaa lasten ja nuorten tarpeista lähtevää monipuolista harraste- ja kilpatoimintaa.

 

 

            Pelaajan kehitys on tärkeintä

 

Laatu – mitä voin tehdä sen eteen että minusta sekä kanssapelaajistani tulisi vieläkin parempia. Kaikki pelaajat, valmentajat ja vanhemmat tuntevat ja toimivat GrIFK toimintalinjan mukaisesti.

 

Kunnioitus ja suvaitsevaisuus – kunnioitus vastustajia, tuomareita ja kaikki kanssa pelaajia kohtaan

 

Avoimuus – yhteistyö kaupungin, koulujen ja lähialueiden seurojen ja palloliiton kanssa

 

Tavoitteellisuus - Suunnitelmallisuus, kärsivällisyys, jatkuva oppiminen

 

Päihteettömyys – savuttomuus ja päihteettömyys harjoituksissa, peleissä ja turnauksissa

 

 

MS Word -tiedostoSeuraopas GrIFK Fotboll.doc (720 kB)
Kaikille seurassa