P2010 EN

Joukkuekuva_2021_P2010
Joukkueenjohto

Mika Varjonen
Päivi Tarhonen
p2010@grifkfotboll.fi

Rahastonhoito

Anton Nykvist
p2010.rahastonhoitaja@grifkfotboll.fi

Vastuuvalmentaja

Tommi Aaltonen

Valmentajat

Pasi Tauriainen, Petri Koponen, Mikko Eskelinen, Jyri Jokinen

Apuvalmentajat

Anton ja Päivi

GRANKULLA IFK P2010

GrIFK P2010 jalkapallo toimii Lasten ja Nuorten Tähtiseura-statuksen mukaisesti ja päätavoitteenamme on lasten ja nuorten tarpeista lähtevä monipuolinen harraste- ja kilpatoiminta. Pyrimme luomaan monipuolisen ja eri harrastusmotiiveja palvelevan toimintaympäristön, jonka avulla saavutetaan edellytykset loppuelämän kestävään liikkumiseen ja terveeseen elämäntapaan. Toimintaamme ohjaa myös kilpailullisuuden mahdollistaminen, selkeänä tavoitteenamme on kilpailla tasaväkisesti ikäluokan eliittitasolla. 

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Tommi Aaltonen (UEFA B) sekä syksyllä 2020 joukkueen valmennustiimiin liittynyt pelaajakehityksestä vastaava valmentaja Pasi Tauriainen (UEFA B ja pelaajana mm. maajoukkue ja HJK). Lisäksi apuvalmentajamme ovat käyneet UEFA C ja palloliiton D-kurssit. Pelillisten ja lajiteknisten asioiden lisäksi huomioimme vuorovaikutuksen merkityksen sekä yksilöllisyyden tukemisen laadukkaan pelaajakehityksen avaintekijöinä. Kasvun ja kehityksen tuomat yksilölliset vaatimukset mm. fyysisen kuormituksen suhteen pyritään ennakoimaan ja käytössämme on fysioterapeutin ja lastenlääkärin osaamista joukkueemme valmennuksen tueksi. Suoritamme säännöllisesti koordinaatio-, nopeus- ja lajitaidollisia testauksia, joiden avulla mitataan ja kohdennetaan valmennuksen painopisteitä.  Pyrimme siis erottautumaan – ympärivuotisten huippuolosuhteiden lisäksi – muista erityisesti kokonaisvaltaisen pelaajakehityksen osalta. 

Harjoittelemme ja pelaamme tasoryhmistä riippuen 3-5 kertaa viikossa, lisäksi kilparyhmälle järjestetään erillisiä yksilöosaamista tukevia kokonaisuuksia valmennussuunnitelman mukaisesti.  Harjoitukset pidetään uudessa Volkswagen hallissamme ja kesäisin Kauniaisten keskuskentällä. Joukkueemme osallistuvat pelikauden aikana piirisarjoihin sekä talvella Talviliigaan, Winterliigaan ja Futsaliin. Kilparyhmät pelaavat lisäksi kovatasoista miniliigaa muita eteläisen alueen joukkueita vastaan. Lisäksi osallistumme kotimaisiin sekä kansainvälisiin turnauksiin eliittitasosta harrastetasoihin.