Kumppanuudet

GRIFK FOTBOLL KUMPPANINA

GrIFK Fotboll rf on Kauniaisissa toimiva keskisuuri jalkapalloseura suomalaisessa mittakaavassa pelaajamäärällä mitattuna. Seurassamme on tällä hetkellä 20 joukkuetta ja jäseniä 600.

Toiminta jakaantuu kahteen yhdistykseen, joista toinen vastaa edustusjoukkueen toiminnasta ja toinen keskittyy pääosin junioreihin, unohtamatta kuitenkaan ikämiehiä tai juniori-iän ylittäneitä harrastejalkapalloilijoita. Kahden yhdistyksen yhteistyö on luonnollisesti läheinen, taloudet pidetään kuitenkin erillään toisistaan.

Kauniaisissa sijaitsee myös seuran vuonna 2018 rakennuttama  ja omistama ylipainehalli, jossa on täysimittainen jalkapallokenttä lämmittelyaluineen ja voimanurkkineen. Jäsentemme, heidän suorien kontaktien sekä hallimme asiakaskunnan kautta tavoitat monimuotoisen paikallisen verkoston. 

GrIFK Fotboll tavoittaa jäsenistönsä kautta välillisesti jopa 2000 alueen perhekuntaa sekä omistamiensa medioiden välityksellä 12000 katselukertaa viikossa. 

Toivomme molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä ja kumppanuutta, minkä kautta pystymme edistämään junioreiden harrastusmahdollisuuksia toiminta-alueellamme. 

TULE YHTEISTYÖKUMPPANIKSI

Seura on merkittävä toimija paikallisella toiminta-alueellaan niin sosiaalisesti, taloudellisesti kuin terveyden ja liikunnallisuuden puolestapuhujana.

Yhteistyökumppanuuksien avulla pääsemme yhdessä vaikuttamaan niin isoihin ja laajoihin teemoihin yhteiskunnan hyväksi kuin myös pienempiin ja tärkeisiin asioihin yksilön ja paikallisuuden näkökulmasta.  

Ole yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä molempia osapuolia hyödyttävä kumppanuusmalli. 

GrIFK Fotboll rf puheenjohtaja 
Matti Hannuksela

yhteistyökumppanit

hallin nimisponsori

 

Red-2

FA Solutions on hallimme uusi nimisponsori ja seuran yhteistyökumppani. Yyteistyön myötä seuran halli nimetään FA Solutions Arenaksi. Lisäksi  FA Solutions antaa data-analytiikkaosaamistaan seuran käyttöön ja auttaa seuraa analysoimaan dataa toimintansa yhteiskunnallisesta merkityksestä.

FA Solutions on Pohjoismaiden johtava varainhoitajien, rahastonhoitajien, family office -sijoitusyhtiöiden ja pankkien ohjelmistotoimittaja, joka auttaa heitä hallitsemaan asiakkaidensa varallisuutta maailmanlaajuisesti. Tarjoamme pilvipohjaisen salkunhallintaratkaisun, joka automatisoi ja keskittää monenlaiset operatiiviset prosessit yhteen helppokäyttöiseen FA-järjestelmään. Uskomme, että korkealaatuinen teknologia mahdollistaa laadukkaat varallisuudenhallintapalvelut kaikille.

Lisätietoja www.fasolutions.com

Seuran varustekumppanit


intersport-logo
adidas Badge_of_Sport_Remastered_BWp

Intersport Suomenoja on seuran virallinen varustekauppa. Täältä pääset hankkimaan verkkokaupan kautta seuran varusteet.

Adidas on seuran virallinen varustetoimittaja kausina 2021-23. Adidaksen viralliset seuravaatteet ovat tilattavissa Intersport Suomenojan kautta.

Yhteistyökumppanit


KSMgrani

S-Market Grani toimivat kesän jalkapalloleiriemme pääsponsorina. Järjestämme kesällä kolme jalkapalloleiriä, lisätietoja leireistä täältä.
Yhteistyön avulla haluamme mahdollistaa laadukkaat ja innostavat kesäleirikokemukset 6-12 vuotiaille lapsille, myös näinä haastavina aikoina. 

Fizza logo_musta

Fizza

GrIFK Fotboll ja Fizza yhteistyökumppanuuden tavoitteena on tukea toinen toistaan ja tuoda arjen helppous lähelle GrIFK:n jäsenperheitä.
Siinä missä futis on Granin sydämessä ja helposti saavutettavissa, tarjoaa Fizza maukasta pizzaa ja nopeaa palvelua 24/7 ihan keskuskentän vieressä.

Lisätietoa fizza.fi