GrIFK Logo

GrIFK Seurana

Seuran esittely

Idrottsföreningen Kamraterna Grankulla on vuonna 1925 perustettu kaksikielinen urheiluseura. Seuran jalkapallotoimintaa harjoittaa tytäryhdistys Grankulla IFK Fotboll rf. Joukkueita on noin 20 ja pelaajia noin 600 joten toiminta koskettaa ja liikuttaa varsin suurta osaa kaupungin asukkaista.

Grankulla IFK:lla on junioritoimintaa kaikissa ikäryhmissä sekä miesten edustusjoukkue. Toiminnan tarkoitus on olla hyvä kasvattajaseura, joka antaa tilaa niin harrastelijoille kuin pitkälle tähtääville pelaajille. Nuoret jotka haluavat satsata ja kehittyä jalkapalloilijoina täytyy voida tehdä se omassa seurassa.

Yhteistyö edustusjoukkueen ja junioritoiminnan välillä pitää toimia hyvin. Edustusjoukkueen tulee pelata riittävän korkealla sarjatasolla jotta se motivoi omia junioreita, ja junioreiden ensimmäinen tavoite on oltava pelipaikan saaminen oman seuran edustusjoukkueessa.

Laadukkaalla toiminnalla ja hyvillä olosuhteilla voimme saada enemmän harrastajia toimintaamme. Yhteisöllisyys seurassa on tärkeässä asemassa. Pitkät perinteet on rikkaus toiminnallemme.

Tue seuraamme

Fanituotteet ja lahjoitukset

Seuraa voit tukea oman verkkokauppamme kautta hankkimalla fanituotteita tai osallistumalla ajankohtaisiin tukikampanjoihin.

Kannatusjäsenyys

Kun haluat tukea junioritoimintaamme, liity kannatusjäseneksi. Saat samalla itsellesi oman fanituotteen.

Kumppanuudet

Olemme aktiivinen ja vahva toimoja lasten ja nuorten liikunnan edistäjänä paikallisella toiminta-alueellamme. Etsimme aktiivisesti uusia yhteistyökumpanuuksia. Haluaisiko sinun yrityksesi näkyvyyttä ja vaikuttavuutta alueellamme ja suorissa kohderyhmissämme. Lisätietoa täältä.

Futisrahasto

Haluatko olla tukemassa seuramme pelaajia, jotka haluavat tavoitella omaa huippuaan urheilijana ja jalkapalloilijana? 

GrIFK Fotboll Futisrahaston avulla haluamme tukea innokkaiden pelaajien jalkapalloharrastusmahdollisuuksia. Futisrahasto voi muun muassa:

 • myöntää avustuksia eri maksuista niille pelaajille, jotka jäisivät taloudellisista syistä jalkapalloharrastuksen ulkopuolelle
 • myöntää jalkapallostipendejä
 • myöntää avustuksia eri ikäluokkien tai koko seuran erityisprojekteihin.

Futisrahaston pääoma muodostuu viime ja edellisvuonna toteutettujen Jalkapallogaalojen tuotoista. Tällä hetkellä lisää varoja kerätään suorilla lahjoituksilla seuralle.

Lisäksi halukkaat yksityishenkilöt ja yritykset voivat lahjoittaa varoja
Futisrahaston tilille FI37 4055 0010 0288 15.

GrIFK Jalkapallon hallitus päättää rahojen käytöstä saamiensa anomusten pohjalta. Vapaamuotoiset hakemukset seuran puheenjohtajalle Matti Hannukselalle.

Muita mahdollisuuksia tukea seuraa

Mikäli haluat osallistua seuramme toiminnan tukemiseen tavalla tai toisella, voit olla yhteydessä suoraan seuran puheenjohtajaan Matti Hannuksellaan.

Seuran viralliset peliasut

Adidas 2021-23

adidas Badge_of_Sport_Remastered_BWp
kotipeliasu 2021-23

Vihreä paita
Valkoiset housut
Vihreät sukat

vieraspeliasu 2021-23

Valkoinen paita
Vihreät housut
Valkoiset sukat

 • TIETOSUOJASELOSTE GRIFK FOTBOLL RY

  Rekisterinpitäjä

  GrIFK Fotboll ry 1888401-9

  PL 66 02701 Kauniainen

  Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

  Johanna Tiinus
  044 554 6654
  johanna@grifkfotboll.fi

  Rekisterin nimi

  MyClub – jäsentieto- ja laskutusjärjestelmä

  Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

  Seuran jäsenluettelon ylläpito, tiedottaminen, pelipassien ja -vakuutusten lunastaminen, jäsen-, toiminta-, joukkue- ym. seuran jäsenyyteen liittyvien maksujen laskuttaminen.

  Rekisterin tietosisältö

  Etu- ja sukunimi, sukupuoli, syntymäaika, kotiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, rooli seuran joukkueessa ja alaikäisen jäsenen huoltajan etu- ja sukunimi, kotiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisenssin voimassaolotiedot.

  Lue rekisteriseloste tästä