Yksi hyvä puoliaika ei riitä: TPS – GrIFK 2-0

17.7.2016

Grani pääsi pelaamaan Paavo Nurmen stadionin hyväkuntoiselle nurmelle hienossa kesäsäässä. Katsojia oli lähes 1500.

Grani aloitti ottelun vahvasti. Kolmen minuutin kohdalla Petter Meyer syötti Faton Seferille boksin sisään pystypallon, mutta Faton ei saanut riittävän kovaa kosketusta palloon. Ensimmäiset viisi minuuttia oli Granin hallintaa. Sitten TPS pääsi paremmin peliin mukaan.

Maalivahti Strömiltä nähtiin useita rohkeita mutta samalla onnistuneita vastaantuloja ensimmäisellä jaksolla. Grani oli aktiivisempi kuin TPS. Nähdyn perusteella ei olisi uskonut, että Grani tulee häviämään ottelun.

49 minuutilla Ström seikkaili rankkarialueen reunalla, minkä seurauksena TPS-pelaaja keskitti maalilla olleelle Jani Virtaselle, joka puski pallon tyhjään maaliin. Granin peli sekosi maalin jälkeen, ja TPS oli lähellä tehdä lisämaaleja. Grani pääsi peliin mukaan myöhemmin. Ratkaisevat syötöt eivät kuitenkaan onnistuneet. Lähimmäksi TPS-maalia päästiin 74 minuutilla, kun hyvin pelannut Valmir Seferi syötti Meyerin vauhtiin boksin sisälle, mutta Petskun veto meni hiukan ohi takanurkasta.

Grani vaihtoi kolmen alakertaan 78 minuutilla, minkä seurauksena Jani Virtanen pääsi etenemään laidalta kohti boksia. Virtanen laukoi upean vedon takanurkkaan. Tämän jälkeen Grani yritti kavennusta, mutta vaarallisiin maalipaikkoihin ei päästy.

TPS ansaitsi voittonsa. Myönteistä Granin pelaamisessa oli ensimmäisen puoliajan peli-ilme. Lisäksi oli hienoa nähdä joukkueen yrittävän loppuun asti. 

Ensi sunnuntaina Kauniaisiin saapuu EIF Tammisaaresta. Ottelu pelataan Keskuskentällä klo 18.30.