Ennakko: GrIFK vs. KPV 28.6. klo 18:30

27.6.2016


Grani kohtaa sarjakärki KPV:n toisen kerran tällä kaudella. Viimeksi oltiin Kokkolassa vapun alla. Nyt pelataan vuorostaan Kauniaisissa. Granin puolustus ontui Kokkolassa, ja KPV rokotti tehokkaasti voittaen ottelun 3-0. Granin kunniaksi on sanottava, että taisteluilme oli hyvä ottelun loppuun asti.

KPV johtaa sarjaa kuuden pisteen erolla. Grani on vastaavasti seitsemäntenä. Kokkolalaiset ovat tehneet 18 maalia ja päästäneet 9 yhdeksässä ottelussa. Grani on pelannut 10 peliä, joissa maalinteossa on onnistuttu 9 kertaa. Omissa on soinut 15 kertaa. Granilla on alla 3-1 tappio AC Oulun vieraana. Sitä ennen pelattiin kolme ottelua tappioitta. KPV on voittanut kolme viimeistä otteluaan. Granin puolustus pääseekin hyvään testiin. Maalipaikat olisi tärkeää hyödyntää tehokkaasti.

Todettakoon, että kaudella 2008 KPV voitti Granin kotonaan 5-0 legendaarisen Merka Hautalan jouduttua ulosajetuksi, mutta syyskaudella Grani otti hienon 4-0 kotivoiton hyvässä säässä pelatussa ottelussa. Tiistai-illaksi on luvattu aurinkoista säätä, joten kaikki kannustamaan Grani voittoon!

Kauempana asuvat voivat harkita ottelun katsomista Huuhkaja/Veikkaus TVstä