5-2 (3-1) päätösottelussa SoVoa vastaan

4.10.2014

Panokset olivat vähissä kauden viimeisessä ottelussa kun SoVon putoaminen oli varmistunut edellisellä kierroksella. Varsin hyvällä asenteella SoVo kuitenkin lähti peliin. Kesken Granin vahvan painostuksen SoVon Johannes Westö onnistui nostaamaan pallon takanurkaan läheltä kulmalippua, vaarattoman näköisestä tilanteesta.

Kotijoukkue jatkoi painostamista mutta aikaa meni melkein vartti ennenkuin hanat avautuivat. Ensin vieraiden puolustaja ohjasi Joonas Ilomäen keskityksen omaan maaliin, minuuttia myöhemmin Dani Langhoff ohitti puolustajansa vauhdilla sijoittaen pallon alakulmaan ja seuraavalla minuutilla Jonas Britschgi puski vielä yhden.

Ottelun ratkettua toinen puoliaika oli enemmän pelailua Granin tehdessä kaksi ja SoVo yhden maalin. Granin maalintekijöinä kunnostautuivat Claudio Matrone ja Dani Langhoff toistamiseen. SoVon maali syntyi kulmasta jossa Ville Oksanen leijui omalla korkeudellaan pitkään ja vielä sai varsin paljon voimaa takakulmaan suuntautuneeseen puskuunsa.

Grani teki sarjassa eniten maaleja, 72 kpl. Maalintekijätilastoissa tuli 2,3 ja 5 sijat Danin, Petterin ja Jonaksen toimesta. Maaleja päästettiin vähiten sarjassa, vain 27. Kunnia tästä kuuluu niin maalivahdeille kuin Eljan ja Nikon johtamalle puolustukselle sekä puolustavan keskikentän väsymättömälle työlle.

Pelit jatkuvat ensi vuonna kakkosessa!