Petter Meyer jatkaa kaudella 2019

4.3.2019


Grankulla IFKn edustusjoukkueessa kautta aikojen eniten pelejä pelannut  Petter Meyer jatkaa joukkueessa kaudella 2019. Seuran oma kasvatti toimii lisäksi joukkueen managerina toisen kauden peräkkäin. 

Hyökkäyksessä viihtyvä Meyer on pelannut GrIFKn lisäksi Veikkausliigassa FF Jaron riveissä sekä SJKssa. Ensimmäisen kauden Meyer pelasi Grankulla IFKn edustuksessa kaudella 2002, vuoden ennen Herman Bergringin ja Manu Hietasen syntymää.

-"Aloitin GrIFKssa nelivuotiaana ja minulla on tottakai vahva tunneside seuraan. Sanoisin, että edustuspelaajaurani aikana GrIFK on käynyt läpi kaksi aikakautta. Calle Slotten tullessa seuran puheenjohtajaksi lähti edustusjoukkueen toiminta uudelleen käyntiin. Aikakausi päättyi v. 2008, jolloin tehtiin ranskalainen visiitti Ykköseen ja moni siirtyi kauden jälkeen muihin ympyröihin.", Meyer muistelee.

-"Toinen prosessi lähti liikkeelle v. 2011. Silloin entinen runko palasi Kauniaisiin ja lisäksi joukkueeseen oli liittynyt varsinkin Hongasta nuoria pelaajia, jotka sopivat hyvin joukkoon. Rami Luomaanpään aikakausi päättyi ylivoimaiseen Kakkosen voittoon ja nousuun Ykköseen kaudella 2015.", Meyer jatkaa.

-"Nyt olemme kolmannen prosessin alussa. Seurassa tapahtuu sekä juniori- että edustustasolla paljon hyviä asioita. Kimmo Kantola ja Juho Mustonen ovat tuoneet paljon hyviä juttuja ja uskon, että työ kantaa hedelmää ennemmin tai myöhemmin. Jos voin osaltani auttaa prosessiin liikkeelle sysäyttämistä pelaajana, niin koen että palkinto on ollut vaivansa väärti."

 

Lähipäivinä julkaistaan seuraava sopimus, pysy kuulolla!