Uusia sopimuksia Suomen Cupin alla

25.1.2019


Grankulla IFK avaa kautensa huomenna 26.1.2019 klo 16.00 Kakkosen cupin ottelulla FC Viikinkejä vastaan. Vaikka Viikingit on ottelussa kotijoukkue, niin ottelu pelataan Volkswagen hallissa Kauniaisissa. 

GrIFK on solminut viikon aikana uusia sopimuksia sekä vanhojen että uusien pelaajien kanssa. FC Espoon organisaatiosta siirtyy väkkärä Topias Tikkanen(-00), joka on harjoitellut joukkueen kanssa pari viikkoa ja pelannut yhden testipelin viimeistellen 2 osumaa. Myöskin Fc Espoosta siirtyvä Eino Herlevi(-00) on fyysinen puolustuspään pelaaja, joka avaa peliä hyvin ja omaa loistavan vasemman jalan potkun. 

BK-46ssa viime kaudella pelannut Vili Helenius on hänkin tehnyt kauden 2019 kattavan sopimuksen Vihreiden kanssa. Helenius pelasi viime kaudella yhteensä 17 ottelua Kakkosessa viimeistellen 2 maalia. Helenius on taitava ja sähäkkä pelaaja, joka viihtyy eniten keskellä keskikenttää.

Vanhoista pelaajista jo usemman vuoden peliä pyörittänyt Lassi Luoto jatkaa hänkin pelaajauransa GrIFKssä. Silkinpehmeän tatsin omaava Luoto on pelaamisen lisäksi joukkueen valmennustiimissä vastaten fysiikkavalmennuksesta.

Laitapuolustaja Otto Pitkänen pelaa tulevalla kolmannen kauden putkeen GrIFKssä. Viime kaudella mies suoritti varusmiespalveluksensa, joten tälle kaudelle riittää näyttöhaluja. Pitkänen on kokonaisvaltainen ja hyvin hyökkäyksiä tukeva puolustaja, joka osaa avata peliä molemmilla jaloilla. 

Huomenna pääset näkemään miehiä tositoimissa Volkswagen hallissa! Tule siis paikalle!