Niko Pulkkinen ja Sebastian Veijola Hongasta Grankulla IFKhon

10.12.2018


Niko Pulkkinen ja Sebastian Veijola ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan sopimuksen Grankulla IFKn kanssa. Molemmat pelasivat viime vuonna Honka/Akatemiessa.

1995-syntynyt Pulkkinen on monipuolinen ja taitava laitalinkki joka on pelannut FC Hongassa koko ikänsä. Pulkkinen osaa pelata myös keskemmällä kenttää ja tuo näin monipuolisuutta ja uusia ulottuvuuksia Grankulla IFKn laitapelaamiseen. 

1993-syntynyt Savonlinnasta kotoisin oleva Veijola on pelannut urallaan topparia, laitapuolustajaa ja alempaa keskikenttää. Veijola oli viime vuonna Honka/Akatemian  kapteenistossa. Urallaan Veijola on pelannut Kakkosta Hongan lisäksi FC Viikingeissä ja Legirus Interissä. Vahvuuksina on pelin johtaminen, pääpeli sekä pidemmät avaukset. 

-”Molemmat pelaajat vahvistavat joukkuettamme ja sopivat loistavasti toimintamalliimme: he ovat tiedostavia sekä fiksuja henkilöitä, jotka haluavat kehittyä jatkuvasti paremmiksi pelaajiksi ja ymmärtävät myös tähän vaadittavan määrätietoisen harjoittelun lainalaisuudet.", kommentoi päävalmentaja Kimmo Kantola tuoreita hankintoja. 

-"Haluamme tutustua kaikkiin pelaajiimme mahdollisimman perusteellisesti ja siksi keskustelimme molempien kanssa intensiivisesti kolme tuntia. Tämän jälkeen olimme varmoja, että sekä Veijola että Pulkkinen ovat myös kognitiivisilta ominaisuuksiltaan juuri sellaisia pelaajia kuin joukkueeseemme haluamme.”, Kantola jatkaa.

 

Tervetuloa Granin perheeseen, Niko ja Seba!