F-E Leppänen jatkaa vihreissä

19.11.2018

Vanttu taistelee pallosta debyytissään FC Jazzia vastaan.
Vanttu taistelee pallosta debyytissään FC Jazzia vastaan.

18-vuotias Frans-Eemil "Vanttu" Leppänen ja Grankulla IFK ovat sopineet jatkosta vuoden mittaisella sopimuksella. Leppänen sai mahdollisuutensa miesten tasolla viime vuoden Suomen Cupin pelissä Fc Hakaa vastaan. Hän näytti heti pärjäävänsä hyvin Ykkösen joukkuetta vastaan ja viimeisteli ottelussa maalinkin. Tämän jälkeen Leppänen nousi avauskokoonpanon vakiopelaajaksi kaikissa harjoitusotteluissa ja sarjapeleissä. Ensimmäinen maali miesten Kakkosessa näki päivänvalonsa KäPaa vastaan 21. toukokuuta pelatussa kotiottelussa. 

Nilkkavamma hidasteli kesä-heinäkuussa miehen menoa, mutta debyyttikaudelle kertyi kunnioitettavat 11 peliä ja 3 maalia. Tämän lisäksi Leppänen voitti himoitun "Vuoden profiili"-palkinnon kauden palkintogaalassa.

-"Fiilikset luonnollisesti erittäin hyvät kun saan pukea Granin paidan päälle ensi kaudellakin. Mennyt kausi oli vaihderikas kaikkine ylä- ja alamäkineen sekä henkilökohtaisella että joukkuetasolla, mutta kaudesta jäi silti erittäin myönteiset tunnelmat!", kommentoi Leppänen sopimustaan.

-"Näen, että tämä ympäristö ja nämä pelaajat luovat parhaimmat mahdollisuudet jatkaa kehitystä. Tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen ja odotan jo vesi kielellä tulevaa!", Leppänen lopettaa.