GrIFK - HJS Akatemia 0-2 (0-1)

26.8.2018

Omaan tehottomuuten ja toisaalta vastustajan tehokkuuteen kaatui tämänpäiväinen, sateisissa olosuhteissa pelattu ottelu. Tarkkaa kirjanpitoa kulmista ja pitkistä heitoista ei pidetty mutta esim ensimmäisen puoliajan aikana Granilla oli niitä toista kymmentä, tuloksetta. Osasyynä tähän niin HJS keskuspuolustuksen kuin maalivahdin otteet mutta pallo ei muutenkaan tänään pomppinut Granin kannalta oikeaan suuntaan.

HJS tuli vastahyökkäyksissään suoraviivaisesti ja nopeasti kohti Granin maalia, yleensä pitkällä syötöllä puolustuksesta joka jatkettiin päällä toisen hyökkääjän juokuslinjalle. Yksi tällainen hyökkäys tuotti tulosta 11 minuutin kohdalla kun Lauri Kesti pääsi siirtämään pallon maaliin ohi Kimi Lindemanin.

Toinen puoliaika ei tuonut paljoakaan uutta, Grani painoi päälle raivokkaasti ja HJS suoritti vastahyökkäyksiä. 63 minuutin kohdalla Prince Mokouma haki hyvin itselleen tilaa vetoa varten ja vihainen veto löysi tiensä vasempaan alakulmaan. Tilanne 0-2 vieraille mutta Grani ei hellittänyt millään tavalla vaan yritti loppuun asti. Maaliin palloa ei kuitenkaan saatu joten ilta päättyi mollivoittoisesti kotijoukkueen kannalta. 

Seuraavat pelit pelataan vieraissa, ensin Kaarinassa ja sen jälkeen matakaaan Hämeenlinnaan uusimaan kevätkierroksen ottelun tuomarivirheen jäljiltä. Seuraava kotiottelu vasta 16.9 FC Jazzia vastaan.