GrIFK vs. MuSa 5.8. klo 18:30

4.8.2018

Sunnuntaina Kauniaisiin saapuu porilainen Musan Salama, joka johtaa Kakkosen B-lohkoa 32 pisteellä. MuSa siirtyi sarjakärkeen edellisellä kierroksella, kun se voitti silloisen sarjajohtajan SalPan puhtaasti 3-0. MuSan paras maalintekijä on ollut Matias Koskinen seitsemällä osumalla. MuSassa pelaa myös Samu-Petteri Mäkelä, jolla on Veikkausliigakokemusta sekä Jazzista että TPS:stä. MuSa on päästänyt 14 ottelussaan vain 12 maalia.

Kotijoukkueen heinäkuu ei ollut erinomainen tulosten valossa, sillä neljästä ottelusta saatiin vain neljä pistettä. Ensin HIFK kuritti Grania 2-1, sitten kesätauon jälkeen FC Espoo voitti selvin 3-1 luvuin. BK-46:lta saatiin sentään tasuri ja lopulta selvä 4-0 voitto KäPan vieraana. Langhoffin veljekset Daniel ja Samuel ovat osuneet hyvin maalipuiden väliin, sillä he ovat tehneet kahdeksan maalia Granin viimeisissä viidessä ottelussa tehdyistä yhdeksästä maalista. 

Grani on sarjassa kolmantena, kahdeksan pinnaa MuSaa jäljessä, toki yhden ottelun vähemmän pelanneena. Ottelu onkin äärimmäisen tärkeä lohkovoitosta taistelun kannalta.