GrIFK - FC Espoo 3-2 (1-0)

9.5.2018

Kauden ensimmäinen kotipeli päästiin pelaamaan kauniissa kesäsäässä. Paikallisvastustaja FC Espoo arkaili alussa Granin painaessa päälle. Dani Langhoffin avausmaalin jälkeen näytti siltä että kotijoukkue oli liiankin tyytyväinen tilanteeseen mutta puoliajalle mentiin 1-0 johdossa. Espoo loi enemmän ja enemmän painetta toisen puoliajan alettua Granin päätyyn. Valdrin Rashica pääsikin keskeltä tuikkaamaan irtopallon Toni Vuorisen vartioimaan maaliin 59 minuutin kohdalla.

Granin valmennus haki muutosta peliin vaihtamalla Valmir Seferin Jonas Britschgin tilalle 67 minuutin kohdalla eikä Vallu ehtinyt olla kentällä kuin 2 minuttiia ennen kuin hän täräytti vaparin komeasti vasurillaan oikeaan yläkulmaan ja Grani oli siirtynyt taas johtoon.

Espoo ei millään tavalla lannistunut eikä mennyt kuin vajaa 10 minuuttia ennen kuin Rashica toimitti pallon toistamiseen Vuorisen maaliin ja taas oltiin tasatilanteessa. Granin parhaana pelaajan palkittu Dani Langhoff oli kuitenkin sitä mieltä että pisteet kuuluvat Granille ja kävi 5 minuuttia myöhemmin oikomassa luvut toivomaansa muotoon eli Danille illan toinen maali ja Grani johtoon 3-2.

Lopussa peli aaltoili päädystä toiseen kummankin joukkueen hakiessa lisämaalia mutta niitä ei enää syntynyt. Näin ollen pisteet jäivät Graniin. Danin ohella Joni Kaasinen onnistui mainiosti stuntatessaan topparina - iltaan mahtui paljon tärkeitä katkoja ja myös ilma-alueen herruus kirjattiin hänen nimiin.