Frans-Eemil Leppänen ja Jonas Sapienza uusimmat vahvistukset

12.3.2018

Vanttu on esiintynyt vahvasti koko talven ajan.
Vanttu on esiintynyt vahvasti koko talven ajan.

GrIFKn a-junioreita edustanut Frans-Eemil "Vanttu" Leppänen on solminut sopimuksen edustusjoukkueen kanssa. Leppänen on FC Kasiysin kasvatti, mutta edusti jo viime kaudella GrIFKn junioreita.

Leppänen on esiintynyt edukseen koko harjoituskauden ajan ja saanut rutkasti peliminuutteja Suomen Cupissa. Kirsikkana kakun päällä oli "Vantun" FC Hakaa vastaan tekemä 2-0 maali Samuel Langhoffin syötöstä.

-"Tosi hienoa saada omasta juniorijoukkueesta pelaajan mukaan. Vanttu on iäkseen kypsä sekä ihmisenä että pelaajana. Hän lukee peliä hyvin ja osaa ajoittaa liikkumisensa kentällä oikein",sanoo manageri Petter Meyer.

 

EPSistä siirtyy nuori ja raamikas toppari Jonas Sapienza. Jonaksella on italialaiset sukujuuret, joten Claudio Matrone saa kopissa juttuseuraa. Sapienza pelasi 90minuuttia ottelussa FC Lahtea vastaan ja selvisi haasteesta kunnialla.

"Jonas on lahjakas nuori pelaaja. Hän on aggressiivinen puolustaessa ja lukee peliä hyvin. Uskon, että hän voi kasvaa Granissa todella hyväksi pelaajaksi", sanoo GrIFK:n päävalmentaja Mark Soutar.