Langhoffin superveljekset jatkavat Granissa

9.1.2018

Dani innoissaan uudesta sopimuksesta!
Dani innoissaan uudesta sopimuksesta!
Tankki viettää usein vapaa-aikansa La Torrefazionessa Kampin ostoskeskuksessa.
Tankki viettää usein vapaa-aikansa La Torrefazionessa Kampin ostoskeskuksessa.

GrIFKn edustusjoukkue vahvistui kertaheitolla, kun Daniel ja Samuel Langhoff päättivät jatkaa uraansa joukkueessa ensikin kaudella. Langhoffien perhettä voikin pitää tärkeänä osana Kauniaislaista jalkapalloilua.

Kovaa vauhtia seuralegendaksi nouseva Daniel Langhoff jatkaa Granissa. Dani on seuran oma kasvatti ja on pelannut edustusjoukkueessa vuodesta 2009. Laiturina viihtyvä pelaaja tuo juoksu- ja laukaisuvoimaa joukkueeseen.

- Danin jatkaminen on erittäin hieno asia seuralle. Hän on oman kylän poika joka on kakkosen tasolle äärimmäisen laadukas pelaaja. Dani on koko ajan kehittynyt kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi ja on valmis entistäkin isompaan rooliin, toteaa valmennuksen Jonas Britschgi.

Vaikka Langhoffille kausi on Granissa jo kymmenes hän on ehtinyt vasta 25 vuoden ikään ja urheilullisella pelaajalla on parhaat pelivuotensa vielä edessä päin. Daniel on pelannut Grankulla IFKn edustusjoukkueessa jo hurjat 234 ottelua!

Danielin pikkuveli Samuel Langhoff,Grankulla IFKn oma kasvatti hänkin, on sopinut jatkosta seurassa. Vuonna 1994 syntynyt Langhoff, kutsumanimeltään 'Tankki', on raamikas ja taitava pelaaja, joka omaa hyvät vedot sekä vasemmalla että oikealla jalalla. 

-"Tankki oli seuralle tärkeä kiinnitys. Taitava pelaaja joka omaa korkean potentiaalin ja pystyy ratkaisemaan pelejä. Hän on myös seuran omana kasvattina erityisen tärkeä", sanoo manageri Meyer.

S.Langhoff oli viime kaudella joukkueen parhaita maalintekijöitä. Saldoksi jäi 5 maalia Ykkösessä ja 2 maalia Suomen Cupissa.

-"Seura ja valmennusjohto uskovat vahvasti Samuun. Itse toivon että Samu ottaa ensi kaudella seuraavan askeleen pelaajana ja taistelee jopa koko lohkon maalikuninkuudesta", jatkaa Meyer.

Danin vapari 1:23 ÅIFKta vastaan kohdassa 1:23.

Samun maali Ac Oulua vastaan kohdassa 3:25 .