Ennätysaikainen sopimus Matronen kanssa

29.12.2017

"Arrivederci. Natale è arrivato prima quest'anno", sanoi Caio allekirjoitettuaan sopimuksensa suosikkiravintolassaan Krog Madamessa.
"Arrivederci. Natale è arrivato prima quest'anno", sanoi Caio allekirjoitettuaan sopimuksensa suosikkiravintolassaan Krog Madamessa.

Yksi Granin avainpelaajista, 27-vuotias laituri Claudio Matrone, on sopinut jatkosta seurassa. Ison sulan hattuunsa voi ottaa manageri Petter Meyer joka solmi suomalaisitalialaisen kanssa sopimuksen aikaisemmin kuin miesmuistiin on nähty. Viime kausi meni Matronelta mollivoittoisesti kun polvivamma lopetti kauden jo elokuun alussa. Hongan kasvatti on kuntouttanut itseään määrätietoisesti ja on palaamassa harjoitusvahvuteen talvikauden aikana. 25 ottelua Veikkausliigassa pelanneelle Matronelle tarjolla on iso rooli.

-Caio on erittäin laadukas pelaaja joka pelaa aina tilanteet loppuun asti. Hän istuu pelisysteemiimme loistavasti ja pystyy lisäksi ratkomaan pelejä maalintekijänä tai -syöttäjänä, kommentoi valmennustiimistä Jonas Britschgi.

Kaudesta 2014 Grania edustanut Matrone on 53 pelaamassaan ottelussa tehnyt 16 maalia.

- Ennen kaikkea Caio on Granin näköinen pelaaja joka tuo oikeanlaista tekemisen meininkiä jokapäiväiseen tekemiseemme, Britschgi sanoo.

- Laatupelaaja. Timanttisen tatsin omaava taituri joka ei kuitenkaan kaihda kovia otteita kentällä, kommentoi Meyer Matronen pelityyliä.

Claudion tyylinäytteitä pääsee seuraamaan linkkien takaa:

https://www.facebook.com/grifkfotboll/videos/813178485469483/

https://www.youtube.com/watch?v=Pr5vrN6fZgU&t=5m10s