Toni Vuorinen jatkaa Granin maalilla

20.12.2017


Grankulla IFKn ensi kauden maalivahtiosasto meni hetkessä harppauksia eteenpäin, kun monen vuoden ajan seuraa edustanut Toni Vuorinen allekirjoitti ensi kautta kattavan sopimuksen.

Vuorinen tuli alunperin Vihreisiin Hongasta, ja hänen tärkeytensä joukkueelle on kasvanut vuosi vuodelta.

-"Maalivahdit ovat monesti vähän hulluja. Sen takia ne istuvat vierekkäin kopeissa ja juttelevat lähtökohtaisesti toisilleen. Torttu ei ole siinä mielessä tyypillinen veskari. Hän on täysin järjissään, äärimmäisen mukava ja tulee varmasti menestymään elämänsä jokaisella osa-alueella. Olemme todella tyytyväisiä, että Torttu päätti jatkaa Granissa!", sanoo manageri Petter Meyer.

Vuorinen kuuluu ns. Granin ydinporukkaan, joka luo koppiin, harjoituskentälle ja peleihin ainutlaatuisen joukkuehengen. 

-"On fantastista saada Torttu mukaamme vielä yhdeksi kaudeksi, sillä hän on korkeasti arvostettu ja tärkeä ryhmän jäsen. Torttu on joukkuepelaaja, jolla on ammattimainen asenne ja kova työmoraali. Tämä motivoi myös hänen ympärillään pelaavia.", sanoo GrIFKn päävalmentaja Mark Soutar.

Maalivahtina Vuorinen on osoittanut pystyvänsä pelaamaan myös paljon Kakkosta korkeammalla. 

-"Torttu on korkealaatuinen maalivahti, joka kommunikoi ja organisoi edessään pelaavaa joukkuetta. Hänen tyyneytensä ja vakaat suorituksensa sekä harjoituksissa että peleissä luovat rauhallisuutta joukkueen pelaamiseen ja itsevarmuutta kentän jokaiselle osa-alueelle.", Soutar jatkaa.