GrIFK - AC Oulu la/lö 15.7 klo 17:00 keskuskentällä/på centralplan

14.7.2017

Ykkönen jatkuu lauantaina kun AC Oulu saappuu Graniin. Kevään ottelu  päättyi 2-2 Oulussa Granin johdettua ottelua pitkään.

AC Oulu sai paikalliskilpailijan tämän vuoden sarjaan kun OPS nousi täydennysmenettelyllä viime kauden jälkeen kakkosesta. Sanasota joukkueiden välillä on kovaa - Oulun ulkopuolelta tulevien on ajoittain vaikea "pysyä perässä" kun sanan säilä sivaltaa. ACn kausi on edennyt vaihtelevasti, kasassa on nyt 18 pistettä 11 pelatusta ottelusta kun kotiottelu EIFää vastaan määrättiin usittavaksi tuomarivirheen takia. Häviö OPSlle paikallisottelussa kirpaisi, toisaalta esim vierasvoitto Valkeakoskella pari viikkoa taaksepäin varmaankin lämmitti.

Edellisessä ottelussa puolustuksen lukko, vanha maajoukkueratsu Mako Heikkinen jouduttiin vaihtamaan pois kentältä loukkaantumisen vuoksi joten hänen pelaamisensa Granissa lienee epävarmaa. Keskikentän raataja David Ramadingaye puolestaan kärsi edellisottelussa korttipelikieltonsa joten hän palannee kokoonpanoon. Hyvään vireeseen päässyt EIFstäkin tuttu Sasa Jovovic tulee olemaan piikki Granin puolustuksen lihassa.

Grani osalta kokoonpanoon palannee Toni Takamäki mutta myös keskikentälle tulee muutoksia kun Valmir Seferin edellinen ottelu päättyi tuomarin näyttämään värisuoraan.

Granin voitto Jaroa vastaan edellisessä kotiottelussa nostaa toiveita ja lyötiinhän AC Granissa myös viime vuonna!

Kauniissa kesäsäässä on siis luvassa tiukkaa vääntöä pisteistä!