GrIFK - Jaro 1-0 (1-0)

9.7.2017

Granin kauden toinen voitto tuli kotiottelussa FF Jaroa vastaan luvuin 1-0.

Peli muistutti nyt viimevuotista eli vastustajaa prässättiin menestyksekkäästi korkeammalta ja syötöt menivät enemmän pystyyn kuin sivuun tai taakse, 10 minuutin kohdalla oikea puolustaja Joonas Ilomäki nousi ja veti tulisen vedon ylärimaan. Paluupallon Valmir Seferi hoiti verkon perukoille. Muutama minuutti tämän jälkeen pirteästi pelannut Faton Seferi pääsi usean näyttävän seinäsyötön jälkeen vetopaikkaan noin 10 metristä mutta laittoi vetoon enemmän voimaa kuin tarkkuutta ja pallo sinkoutui yli riman. Grani kontrolloi melko hyvin peliä loppupuoliajan eikä Jarolle syntynyt kunnon paikkoja.

Puoliajalla Jaro haki muutosta kahden vaihdon avulla ja peli siirtyikin hiljalleen Jaron käsiin. Grani joutui puolustamaan enemmän mutta teki sen hyvin toppareiden Niko Pereran ja Saikou Ceesayn johdolla maalivahti Toni Vuorisen ottaessa ilmojen herruuden itselleen. Grani näytti väsyvän hieman Jaroa enemmän joka sitten näkyi varoituksina ensin Valmir Seferille ja sitten vielä sisään tulleelle  Timo Mikkoselle. Vaihdosta otettiin sisään tuoreita jalkoja Lassi Luodon, Mikkosen sekä Samuel Langhoffin muodossa viimeisen kahdenkymmenen minuutin aikana ja näin paine kestettiin. Jaro pääsi ylärimaosumaan asti mutta ei sen pidemmälle.

Yliajalla Jaron turhautunut Brock Messenger ajoi voimalla päin Granin maalivahtia Toni Vuorista tilanteessa jossa Messengerillä  ei käytännössä ollut minkäänlaista mahdollisuutta päästä palloon. Valmir Seferi kävi esittämässä tuomarille näkemyksensä tapahtumasta ja otti sillä illan toisen keltaisen josta tietysti seurasi myös punainen. Itse päälleajosta Messenger sai myös keltaisen kortin.