GrIFK - HJK 0-3

18.2.2017

Ottelu alkoi Klubin hallinnalla. Grani sai puolittaisia vastahyökkäyksiä. Kymmenen minuutin pelin jälkeen kotijoukkue sai hiukan painetta HJK:n päätyyn. 15 minuutilla nähtiin paras maalipaikka, kun Petter Meyer antoi sivusta tulleen syötön jatkaa matkaansa ovelasti. Daniel Langhoff pääsi hyvään vetopaikkaan, mutta veto suuntautui keskelle Klubin maalia, joten maalivahti Thomas Dähnen oli helppo hoitaa tehtävänsä. 

26 minuutilla EIF:stä tuttu Lucas Kaufmann laukoi rankkarialueen rajalta kohti Granin maalin alanurkkaa, mutta Kimi Lindeman torjui hienosti. Viisi minuuttia myöhemmin pallo menetettiin 16:sta ulkopuolella, ja Morelos pääsi tekemään helpon maalin.

Viitisen minuuttia Klubin maalista Timo Mikkonen oli hyvässä maalintekopaikassa, mutta pelivälinettä ei saatu ylärimaa lähemmäksi. 43 minuutilla Morales laukoi tulisesti Granin yläriman kautta yli.

HJK hallitsi ensimmäistä jaksoa, mutta maalipaikat jakautuivat tasaisesti. Tauolle lähdettiin kuitenkin Klubin johdossa.

Toinen puoliaika oli ensimmäisen kaltainen. Klubi sai kaksi helpohkoa maalia, ja vastaavasti Grani ei onnistunut maalinteossa. Pelillisesti kotijoukkeen ei tarvitse hävetä. Klubi onnistui viimeistelyssä paremmin. HJK:sta jäi mieleen erityisesti Yaghoubi "Mosa" Moshtagh. Häneltä ei montaa harhasyöttöä nähty. Vihreistä Faraz Ahadi esiintyi pirteästi.