Kotiottelusta Tapiolassa ei pisteitä

11.2.2017

Grani lähti otteluun kokoonpanolla:

                                         Kimi Lindeman

Joonas Ilomäki Niko Perera Toni Takamäki Joni Kaasinen

                            Faraz Ahadi Daniel Stevens

Timo Mikkonen                                               Daniel Langhoff

                               Faton Seferi Valmir Seferi

Honka otti heti kuskin paikan ja loi painetta Granin maalille ensimmäiset neljä minuuttia. Sitten kotijoukkuekin pääsi peliin mukaan, mistä osoituksena oli Joni Kaasisen pystyjuoksun seurauksena saatu maalipaikka. 15 minuutilla vahvasti pelannut Valmir Seferi syötti Faton Seferin läpi, mutta palloa ei saatu maaliin Fatonin hienosta harhautuksesta huolimatta.

20 peliminuutin paikkeilla espoolaiset ottivat jälleen peliä haltuunsa. 28 minuutilla Hongan Tommi Saarinen veti noin 30 metristä laukauksen kohti maalivahti Lindemania. Pallossa oli kierrettä ja se painui verkon perukoille. 0-1 espoolaisille.

Grani vaihtoi toiselle puoliajalle Claudio Matronen Daniel Stevensin tilalle. 50 minuutilla puolustuksessa tapahtui pieni kömmähdys, jonka seurauksena pallo päätyi Granin maalin ylärimaan. Heti perään tapahtui toisessa päädyssä. Valmir Seferi laukoi vapaapotkusta kohti alanurkkaa, mutta Hongan maalivahti Ville Hursti torjui.   

Grani yritti tasoitusta, ja 63 minuutilla hyvän ottelun pelannut Faton Seferi harhautteli boksissa, mutta laukaus torjuttiin. 87 minuutilla Ilari Äijälä laukoi hienon kierteisen vedon rankkarialueen rajalta Granin maalin alanurkkaan ja täten pisteet jäivät Espooseen.

Ottelussa jaettiin peräti kuusi varoitusta Granille ja kaksi Hongalle. Ottelu oli tasainen, mutta Honka onnistui maalinteossa ja ansaitsi siten voittonsa.

Seuraava Cup-ottelu pelataan HJK:ta vastaan Talin hallissa 18.2. klo 11.