Jaro käytti mahdollisuutensa Kauniaisissa    

14.8.2016

Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti, sillä Lassi Luoto pääsi ohjaamaan maalin edestä jo puolen minuutin pelin jälkeen. Pallo meni kuitenkin selvästi yli maalin. Tämän jälkeen saatiin hyvin painetta Jaron päätyyn, mutta viimeinen silaus puuttui. 13 minuutilla Elja Heiskanen antoi hienon pitkän syötön Petter Meyerille, joka pääsi vauhtiin, kuljetti ja sijoitti pelivälineen varmasti vierasjoukkueen maaliin.

Grani jatkoi painettaan ja sai muutaman vaarallisen tilanteen aikaiseksi, mutta Jaro-maalin maaliviivaa lähemmäksi ei päästy. 23 minuutilla Dani Langhoff ampui hyvän vaparin kohti ylänurkkaa, mutta Jaron veskari torjui pallon. Dani oli asialla myös viisi minuuttia myöhemmin, mutta pelitilannelaukaus meni hiukan ohi.

Hyvin pelannut laitapuolustaja Joonas Ilomäki loukkaantui 36 minuutilla, ja Jazz-ottelussa laitapakkina pelannut Janne Törmänen vaihdettiin kentälle. Tämän jälkeen ensimmäinen puoliaika pelailtiin loppuun.

Toisen puoliajan alussa Petter Meyer taisteli upeasti boksissa, mutta kunnollinen laukaus jäi uupumaan. Jaro pääsi paremmin peliin mukaan, ja Granin hyökkäykset olivat vähissä. 64 minuutilla Jaro sai kulman, joka toimitettiin aivan maalin eteen. Macomba Alberton Fortuna puski pallon maaliin. Grani ei vieläkään saanut varsinaisia hyökkäyksiä aikaiseksi. Sen sijaan Jaro käytti mahdollisuutensa pariin kertaan Joni Remesahon (79 min) ja Serge Atakayin (82 min) toimesta. Lisäajalla Samu Langhoff kavensi Claudio Matronen syötöstä lopputulokseksi 2-3.

Kuten Turussa ja Porissa, Grani oli vastustajaansa vahvempi ensimmäisellä jaksolla. Toisella jaksolla peli ei kulkenut. 27 pistettä on vielä saatavissa, ja seuraava mahdollisuus pisteisiin on ensi lauantaina Oulussa.