GrIFK P06 voittoon Sipoon kutsuturnauksessa 29.3.2015

1.4.2015GrIFK P06 voittoon kilpatason kutsuturnauksessa 29.3.2015

 

Sipoon uudessa kuplahallissa järjestettiin kilpatasoinen SC Lival Cup 2015 kutsuturnaus P06 ikäluokan kovimmelle joukkueille.

Pelit pelattiin 7v7 joukkuein. GrIFK:n lisäksi kilpajoukkueillaan pelasivat Sibbo Vargarna, HJS, FC Honka, VJS, HJK, Käpa, TuPS, Kasiysi, MPS, Pallo-Iirot ja NuPS.

Jotkut vastustajista ovat jo aiemmin tituleeranneet itseään Suomen ykkösjoukkueiksi ikäluokassaan, mutta olimme asiasta hieman eri mieltä.

Pallot pomppivat välillä meille ja välillä muille, mutta GrIFK-P06:ssa päätavoitteena on pelata niin kuin treenataan.

Grani vei tiukasti alkulohkon voiton kääntämällä SV:tä vastaan pakkovoiton edessä 0-2 takaa-ajoasemansa 3-2 voittoon. Tasoitusmaalina SV:tä vastaan nähtiin myös yksi ikäluokan toistaiseksi hienoimmista ottelussa tehdyistä maaleista. Muutoinkin maalinteko sujuu erinomaisesti P06 pelaajilta, saadaan rakennettua tilanteita, murtaudutaan maalintekoon ja kärjelle luodaan maalipaikkoja. Tutkalla mitattu jo liki 80 km/h nopeuksia vedoissa, joten pelkistä kaaripalloista ei ole enää kyse. Lohkovoittajien jatkosarjassa erityisesti kylmäverisen puolustus- ja maalivahtityön ansiosta yhtään maalia omaan päähän ei vastustaja tehnyt ja voitimme koko turnauksen. Viimeisin teemamme harjoituksissa on ollut kehittää puolustustamme, tässä nyt onnistuttiin!

 

GrIFK P06 kilpapelaajien ja taitokoulupelaajista koostuvan joukkueen taso on tällä hetkellä hyvä ja sadepäivän turnauksen myötä kuplahaaveet myös GrIFK:n kentälle kasvoivat merkittävästi!

Sunnuntaina noin 40 GrIFK:n P06 ikäluokan pelaajaa pelasi eri puolilla pääkaupunkiseutua, joten junnutoiminnassa on kasvamassa melkoinen määrä tulevia omia vihreäpaitaisia edaripelaajia! Tästä on hyvä käynnistellä sarjakautta ja suunnata kohti seuraavia turnauksia.

Risto Kaikkonen

GrIFK P06 päävalmentaja

GrIFK taitokouluvalmentaja

p. 041-5368745