Kausi jatkuu Karjaalla

28.4.2012

GrIFK:n toinen ottelu pelataan sunnuntaina klo 18.30. Isäntänä toimii BK-46.

 

                         Grankulla IFK avasi kautensa maalittomalla tasapelillä Turussa. Vaikka peli vielä oli hieman varovaista ja nihkeää, ei tulokseen hirveän pettynyt kannata olla. ÅIFK on varsin laadukas ryhmä ja muillakin tulee olemaan vaikeuksia heidän kanssaan. Ja- kuten tasapeleissä tapana on- paikkoja voittoonkin oli. Etenkin viimeisen puolituntisen aikana, jolloin Gröna lisäsi kierroksia. Ehkäpä maukkain tilaisuus siunaantui Puja Miraftabille, joka sai asettaa pallon rangaistuspotkutäplälle. Tällä kertaa yritys mallia Andi Brehme kilahti kuitenkin tolppaan.

          Grani aloitti ottelun seuraavalla miehistöllä: Holma / Ilomäki, Martikainen, E Heiskanen, Kaasinen / Miraftabi, Lindberg, Mikkonen, D Langhoff / Meyer, Roiha

Sisään tulivat Olli Nissinen ja Janne Törmänen.

         Joukkue on harjoitellut eheän viikon suurella ringillä. Vahvuudessa on takaisin esimerkiksi ikigrani Jari Antikainen. Nettisivu onnittelee perheenlisäyksen johdosta!

         Maanantaina, kesken alkulämmittelyn, siirryttiin symbolisesti kesäkaudelle. Harjoituskentän päädyssä sijaitseva lasketteluhissi sihisi sen merkiksi, että laskut on nyt näillä lumilla laskettu.

 

         Sunnuntaisella vastustajalla BK-46:lla on Sisu Areenansa seinällä 20 suomenmestaruusviiriä. Ne ovat kuitenkin käsipallosta. Jalkapallon puolella seura elää juuri nyt suuruudenaikojansa ja futisbuumi Karjaalla on kova. Kausi 2011 oli seurahistorian menestyksekkäin. Joukkue oli voittamaton läpi kauden. Vasta nousukarsintafinaalissa tuli noutaja, kun Seinäjoen miljoonamiehistö nappasi nousun. Polkkaraitojen maalitykki oli Niklas Roiha. Nettisivujen toimitus kävikin Roikkelin kanssa Teboililla kaffella:

 

Tunnet seuraavan vastustajan luonnollisesti hyvin. Puhu.

- BK on ylpeä ja itsevarma omasta jutustaan, eikä mitään tipu helpolla. Tämä liittyy Suomen hienoimpaan faniryhmään ( Pålkkasviinen ) ja karjaalaisten tukeen, jotka antavat energiaa ja tarkoitusta pelaajille. Mulla on vaan loistavia muistoja Karjaalta, ja erityisesti Sociksesta!

 

Mitä Granin tulee petrata, jotta voitto tulee?

- Ensinnäkin pitää nauttia. Näiden pelien takiahan me pelataan. Kova meteli, paljon yleisöä,hyvä vastustaja  ja kuumia tunteita. Ilmassa on urheilujuhlan tuntua ja  se on hieno asia. Lisäksi emme voi olla puudeleita tai virkamiehiä. Läskin pitää tummua ja länkejä pitää kokeilla. Mutta mitään hätää ei ole.

Pelaat itse Marko Heinoa vastaan. Olit toppariparina hänen kanssaan niin Granissa kuin BK:ssa. Miten meinaat päihittää Maken?

Taidan antaa Maken hoitaa uhoamisen. Käymme matsilounaalla ja se tulee varmaan olemaan aika leuhka : )  Itse siteeraan vaan Heinon ja mun Honka- aikojen koutsia Euffaa: "Peli on aina peli".

 

       Päästetään ääneen vielä Veikkolasta tavoitettu huuliveikko Olli Nissinen. Granin avaimenhaltija rouhinee keskikentällä vanhaa työpariansa Henrik Henrikssonia vastaan.

 

Nissi- Opa, mitä mietteitä?

- Mielenkiintoinen vääntö edessä. Yritetään tehdä Hencun elämä hankalaksi niin kuin kaikkien vastustajien. Ja jos kentällä pysyisi, edellisessä kohtaamisessa jouduin katselemaan joulukorttia. Kaiken kaikkiaan pelinälkää riittää ja lähdetään hyvin mielin tappelemaan paremmista vappufiiliksistä!

 

Viimeisen sanan saa hienon nollapelin viimeksi torjunut Aki Holma:

Toivottavasti ei tule yhtään vetoa, hevikitaristimme tuumaa pitkään harkittuaan.