grifk fotboll 1925

grifk fotboll 1925

Liity Seuraan

Tule mukaan GrIFK Fotboll seuraan

VW-halli & vuorot

Tutustu VW-halliin & katso kenttävuorot

Uutiset

GrIFK Pelaa

Kauniaisten Keskuskenttä

Volkswagen Halli

GrIFK SoMe

 

Twitter

2 kuukautta sitten
Viime kaudella seuraa edustaneet Otto Pitkänen, Vili Nyström ja Niko Pulkkinen jatkavat joukkueessa kaudella 2020: https://t.co/JpswK0gCZv

Facebook

Grifk Fotboll rf.

Idrottsföreningen Kamraterna Grankulla on vuonna 1925 perustettu kaksikielinen urheiluseura. Seuran jalkapallotoimintaa harjoittaa tytäryhdistys Grankulla IFK Fotboll rf.
Grifk Fotboll rf.
Grifk Fotboll rf.4 tuntia sitten
Elokuussa pyörähttää taas käyntiin suositut Perhefutis- ja Minifutiskurssit ⚽️💚 5-kerran kurssit järjestetään ulkona Kauniaisten keskuskentällä tiistaisin klo 16.30 ja 17.30.
.
Ilmoittautuminen on auki nyt 👉grifkfotboll.fi
.
⭐️ Minifutis on 3-6 -vuotiaiden oma futiskoulu, jossa harjoitellaan jalkapallotaitoja ja yleisliikuntaa monipuolisesti. Minifutiksesta lapsen on helppo siirtyä oman ikäluokkansa joukkueeseen, kun hän on siihen valmis.
⭐️ Perhefutiksessa 1-3 -vuotiaat lapset tutustuvat jalkapalloon ja yleisliikuntataitoihin leikinomaisella tavalla yhdessä oman aikuisen kanssa. Aikuinen on oman lapsen mukana kaikissa toiminnoissa. Hauskuus sekä liikunnasta ja pallon kanssa telmimisestä nauttiminen ovat tärkeässä roolissa.
.
Tervetuloa mukaan kaikki!
.
👉 Lisätietoja:
Elokuun 5-kerran kurssin hinta on 50€ ja se pitää sisällään vakuutuksen lapselle, ohjauksen sekä valinnaisesti joko pallon tai GrIFK-tuotteen lapselle.
.
#granifutaa #futiskoulu #minifutis #perhefutis #graniliikkuu #kauniainen #grifkfotboll
Grifk Fotboll rf.
Grifk Fotboll rf.14 tuntia sitten
GrIFK U23 siirtyi miesten Nelosen sarjakärkeen 2-0 voitolla FCK/2:sta. Maalintekijät vielä B-juniori-ikäiset Eliel Ollikainen ja Vertti Tiilikainen. https://www.palloliitto.fi/otteluseuranta/1489571
Grifk Fotboll rf.
Grifk Fotboll rf.1 päivä sitten
KUTSU!💥
GrIFK Fotboll X Varianssi -hyvinvointiseminaari 27.8.2020.
Liput tulee myyntiin 3.8.

MITÄ
➡️GrIFK fotboll järjestää torstaina 27.8. klo 19 yhteistyössä Varianssi-kirjan kirjoittajien kanssa seminaarin, jonka teemana on jokapäiväinen hyvinvointi. Seminaarin tarkoituksena on myös tukea seuran varainhankintaa.

Paikan päälle Kauniaisten Uuteen Paviljonkiin saapuvat liikkeenjohdon ja huippu-urheilijoiden valmentajat Petteri Kilpinen ja Antti Hagqvist kertomaan uudesta kirjastaan Varianssi ja miten sitä voi hyödyntää kaikilla elämän osa-alueilla arjessa.

KENELLE
➡️Kaikille omasta ja läheistensä hyvinvoinnista kiinnostuneille. GrIFK Fotboll rf:n tukijoille. Ja tietysti loistavista puhujista innostuville.

LIPUT
➡️Varaathan päivän kalenteriisi jo nyt! Yrityksille ja yksityisille varatut liput tulevat myyntiin 3.8. ja asiasta tiedotetaan lähempänä tarkemmin.

MISSÄ
➡️ Kauniaisten Uusi Paviljonki

Tervetuloa! 💚⚽️

@fitrakirjat @ironcoaching @petterikilpinen #savethedate #seminaari #kutsu #varianssi


YouTube

Futiskentät Grifkin futiskentät

Tue seuraamme

Noin 600 rekisteröidyn pelaajan toiminnan pyörittäminen vaatii resursseja.

Edustusjoukkue

Tutustu edustusjoukkueeseemme kaudelle 2020. Pelaajat, valmennus, ottelut ja liput yms.

Valmentajaksi?

Valmenna GrIFK Fotbollin nuoria ja ole mukana GrIFKin edistämisessä.