GrIFK-00 hienosti HOPEAA Alandia Cupissa 2011

27.6.2011

GrIFK 2000 joukkuekuva 2011
GrIFK 2000 joukkuekuva 2011
GrIFK 2000 April Cup voittajat 2011
GrIFK 2000 April Cup voittajat 2011

GrIFK-00 teki seurahistoria pelaamalla Alandia Cupin (E11) loppuottelussa Steve Beeks Soccer Schoolia vastaan

Raportti Alandia Cupista 2011 by Peter Roos


Kyllä oli upea turnaus kaikin puolin, niin puitteiltaan kun pelillisesti.
 
Puitteet:
- kiitos äideille jotka teitte pohjatyön ja järjestitte olosuhteet kuntoon jossa saatiin rauhassa keskittyä peleihin ilman suurta hässäkkää, ja viihtyä yhdessä.
- on se vaan ihan erilaista jalkapalloa kun pelataan jalkapalloa luonnon nurmella ja ruotsin jalkapalloliiton huipputuomareilla, siitä suuri kiitos alandia cup järjestäjille

Pelit:
- Green: paransi koko ajan peliään ja pojat kehittyvät huikeasti kun saivat paljon pelejä alle. Myös Green sai mahdollisuuden pelata turnausvoittajia vastaan eli englantilaisjoukkuetta, ja suoriutui tästä kovasta vastustajasta aivan upeasti! Kiitos kaikille Greeniläisille hienosta kannustamisesta jatkopeleissä ja finaalissa! Kiitos, se on sitä joukkuehenkeä!


- White:  11 ottelua; 9 voittoa, 1 tasapeli, finaalitappio. Grani White oli paras suomalainen joukkue turnauksessa johon osallistui 80 joukkuetta (2000 syntyneitä). Tämä taitaa olla kautta aikojen kovin suoritus Granin juniorijalkapallohistoriassa. 

GrIFK White Alandia Cupin finaalissa Steve Beeks Soccer Schoolia vastaan Wiklöf areenalle. Huikea kokemus kaikille granilaisille jotka olivat paikan päällä. Finaali olikin sitten aikamoinen koitos. Rankkasade, myrsky ja englantilainen ammattilaisjoukkue vastassa. Tappio tuli, vastustaja oli parempi. 

Nautitaan tästä onnistumisesta, ja mennään eteenpäin kohti seuraavia haasteita.

HYVÄÄ JUHANNUSTA!
 

 http://www.alandiacup.com/index.php?lang=finnish