GrIFK:lla kohtuu synkkä heinäkuu

3.8.2011

31.7.2011 GrIFK-Käpa 0-0

24.7.2011 Futura-GrIFK 3-1 (2-0) 90min Roni Tuominen

10.7.2011 Gnistan-GrIFK 2-0 (1-0)

 

Pitkään on mennyt edellisestä otteluraportoinnista, jota pahoittelen. Erinäiset kiireet höystettynä leppoisalla lomalla on vienyt mielenkiinnon raportoimisesta, mutta kootaan yhteen heinäkuun kolme viimeisintä ottelua KTP-pelin jälkeen.

 

Oulunkylässä vastaan asettui kuun alkupuolella Gnistan, joka vei tekonurmella pelatun ottelun nimiinsä 2-0. Grani sai ensimmäisen takaiskun jo ottelun seitsemännellä minuutilla, mutta rehellisyyden nimissä, tulos olisi voinut ollut suurempikin ilman Lipe Lindemanin hyviä torjuntoja. Paikkansa olivat myös IFK:lla, mutta onnikaan ei suosinut tuolloin vihreitä. 89minuutilla tullut 2-0 maali oli silkkaa kosmetiikkaa Granin pyrkiessä vimmatusti tasoihin.

 

Pirteään kesävireeseen äitynyt Porvoon ylpeys Futura taittoi GrIFK:n jo avausjakson vahvalla otteella. 10. Voitto putkeen tuli lopulta varsin helposti, sillä IFK ei missään vaiheessa päässyt peliin mukaan iloisuuden kautta. Kauden ilmeisesti luokattomimmalla esityksellä pataan Roni Tuomisen yliajan maalista huolimatta 3-1.

 

Viimeisimpänä sarjajumbo Käpylän pallon vierailu viime sunnuntaina Kauniaisissa antoi mahdollisuuden kääntää kelkan jälleen voittojen tielle, mutta 0-0 tasuri oli lopulta varsin oikeutettu tulos kovasta paineesta huolimatta. Ensimmäisellä puoliajalla oli vihreiden etsikkoaika ratkaista ottelu, mutta vuoroin Janne Törmänen, Elja Heiskanen ja Timo Mikkonen saivat kokea maalinteon vaikeuden. Kuitenkin puoliaika oli loistavaa pelaamista juuri Timo Nousiaisen taktiikkaa noudattaen. Toisella puoliskolla KäPan kärjet heräsivät myös maalipaikoille, mutta Markus Leinosen hyvä peli maalilla piti numerot kiikareina loppuvihellykseen saakka. Ketään erityisesti nimeämättä, mutta ottelun erotuomarin on syytä käydä jatkamassa tuomariopintojaan, sekä pelata itse hieman futista, jotta positiossaan pärjää tulevaisuudessa. Hän ei ottelua ratkaissut, sillä kämmäilyt menivät kohtuullisen tasan puolin ja toisin. Tästä hatunnosto hänelle.

 

Seuraavana vastustajana onkin jo torstaina Pallohonka Espoon puolella. Ensikohtaaminen päättyi 2-1 voittoon GrIFK:lle. Nyt odotettavissa sama tulos, jotta voittojen tie jälleen löytyisi parantamaan yleisfiilistä.