GrIFK:n edustusjoukkue vahvistuu

20.4.2011


Granin edustusjoukkue vahvistuu juuri ennen kauden alkua kolmella uudella pelaajalla. Sopimuksen ovat kirjoittaneet Janne Törmänen, Mikael Lindberg sekä Martti Puolakainen.

 Janne Törmänen palaa Kauniaisiin

 

Viime kaudella FC Lahdessa veikkausliigaa pelannut Janne Törmänen on allekirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Keskikentän keskellä viihtyvä Törö esiintyi edellisen kerran Granissa kun joukkue pelasi miesten ykkösessä. Taitava keskikenttäpelaaja on aikoinaan esiintynyt myös poikamaajoukkueissa.

 

Mikael Lindbergin evakko ohi

 

Mikael Lindberg on solminut tulevan kauden sopimuksen GrIFK:n edustusjoukkueen kanssa. Granin kasvatti ja todellinen seuraikoni otetaan Kauniaisissa avosylin vastaan: "On todella hienoa että saamme yhden pitkäaikaisimmista granilaisista takaisin edustusjoukkueeseemme", kommentoi pelaajasopimuksista granissa vastaava Jari Antikainen. Micke tuo muutenkin vahvaan keskikenttään lisää vaihtoehtoja ja tulee tämän hetken esitysten perusteella aiheuttamaan valmentaja Nousiaiselle lisää päänvaivaa siitä ketkä pelaavat sarja-avauksessa.

 

Martti Puolakainen: GrIFK:n tulevaisuuden tähti

 

GrIFK:n edustusjoukkue on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen Martti Puolakaisen kanssa. Vasta 17-vuotias Martti on harjoitellut GrIFK:n edustusjoukkueen kanssa läpi talven.  Virosta kotoisin oleva Martti on esiintynyt myös Viron poikamaajoukkueissa ja tavoitteena onkin Virossa vuoden 2012 pelattvat EM-kisat. Maalipuiden välissä viihtyvä virolainen omaa jo nyt tarvittvat mitat maalivahdin hommiin: pituus 193 ja painoa 86kg