JJK vierailee Kauniaisissa / JJK besöker Grankulla

23.5.2008


Viime kauden kohujoukkue Jyväskylästä saapuu nälkäisenä keskuskentälle. Kumpikin joukkue hakee vimmatusti lisäpisteitä, joten odotettavissa kiivasta taistelua ja suuria tunteita.

Nousijasuosikki JJK ei millään määrin saisi olla tyytyväinen alkukauden lopputuloksiin, eli keskuskentällä kirmaa varmastikin nälkäinen ja osaava kettulauma. Sama on tilanne kotijoukkueellakin, pisteitä on kerättävä hinnalla millä hyvänsä.

JJK kaatoi viime viikonloppuna Babatunde Wusun kahdella maalilla FC Hämeenlinnan ja tuskin vierailijat saapuvat Kauniaisiinkaan peruuttelemaan. GrIFK kärsi niukan tappion Oulussa mutta eväitä olisi ollut parempaan.

Kotijoukkue keräilee hiljalleen itselleen rutiinia Ykkösen kovista peleistä, eikä olisi laisinkaan yllättävää mikäli Granin pelaajat saisivat ylimääräistä latausta ja yritystä näitä ennakkoon paperilla kovempia vastustajia vastaan. Pelithän pelataan kentällä, ei budjettivertailuissa.

JJK:lla on yleishyvä joukkue jolle GrIFK ei saa antaa yhtään ilmaiseksi. Jo Mainitun Babatunde Wusun lisäksi jyväskyläläisillä on tarjota ratkaisijoiksi nimiä kuten Ady, Matti Lähitie ja Zakaria Abhassine.

Vierailijat joutuvat kuitenkin samanlaiseen tarkkaavaisuuteen. Tuskin kuparisen vielä rikkomattomana pitänyt ikitaistelija Petter Meyerin sekä äärivaarallisen ja vastustajia ärsyttävän Mörkö Hautalan, voi noin vain jättää vartioimatta.

Vedonlyönti puolestaan puhuu karvasta kieltä. Kotivoittoon ei usko kuin pelaajien tyttöystävät, kaksi koiraa ja tämän tekstin allekrijoittanut.  

Nyt olisikin kotijoukkueen syytä näpäyttää laiskasti viime kotiotteluun saapumatta jättänyttä kauniaispopulaatiota. Voitto aurinkoisessa kesäsäässä, nousijasuosikista olisi markkinointia parhaasta päästä!

Välkommen till Grankulla centralplan i morgon lördag 24.5. klockan 16:00 /

Tervetuloa Kauniaisten keskuskentälle huomenna la 24.5. kello 16:00

Parempi voittakoon.