GrIFK 2006 kilpajoukkue hakee 2-3 tavoitteellisesti treenaavaa ja motivoitunutta maalivahtia

13.3.2019


GrIFK 2006 kilpajoukkue hakee 2-3 tavoitteellisesti treenaavaa ja motivoitunutta maalivahtia

Meillä saat peliaikaa! Keväällä 2019 GrIFK:n kilpajoukkue pelaa P13 ykköstä (aiemmin nimeltään Aluesarja) 11v11 pelejä ja joukkueen tavoitteena on saavuttaa Etelä-Länsi liiga paikka syyskierrokselle. Toinen 11v11 sarja jota pelaamme, on P14 kolmonen (aiemmin kakkonen). Haastejoukkueemme pelaa P13 kolmosta, jossa pelimuoto on 8v8. Näiden lisäksi pelaamme kahta talvisarjaa, futsalia myös vuotta vanhempien ikäluokassa, harkkamatseja ja turnauksia niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, joten peliaikaa on luvassa reilusti. Kesäkuussa 2019 matkaamme Hollantiin huipputurnaukseen, jossa mukana mm. AC Milan, Inter Milan, Benfica Lissabon jne. Meillä on hyvä henki niin joukkueessa kuin vanhempienkin keskuudessa.

Erinomaiset harjoitusolosuhteet uudessa omassa Volkswagen hallissamme sekä keskuskentällä takaavat mahdollisuuden aktiiviseen harrastamiseen ympäri vuoden. Kaikki pojat treenaavat vähintään 4 kertaa viikossa. Valmennusohjelmaa täydentävät kesällä juoksuvalmennus ja talvikaudella kehonhallintatreeni. Joukkueella on ensiluokkainen valmennustiimi, jonka vetäjänä toimii UEFA-B -tason päävalmentaja Risto Kaikkonen ja vuosikymmenten valmennuskokemusta tuo Leif Grandell. Maalivahdeille järjestetään seuran toimesta säännöllistä maalivahtivalmennusta 2-3 kertaa viikossa, josta vastaa miesten edustusjoukkueen maalivahtivalmentaja Aki Holma. Lisäksi maalivahdeille on hankittu valmennusta Keeper Cobras yhdistyksen kautta.

Jos olet kilpatason maalivahti tai kilpatasolle haluava maalivahti, ota rohkeasti yhteyttä päävalmentaja Risto Kaikkoseen, sp. risto.kaikkonen@gmail.com tai GSM 041 536 8745.
 

GrIFK P06