FysiOne Lassi Luodon ja Janne Veijan osaaminen GrIFKn junioreiden käytössä

8.5.2017

Kuvassa Janne Veija ja Lassi Luoto
Kuvassa Janne Veija ja Lassi Luoto

FysiOnen toimipisteessä Kauniaisissa toimivat urheiluhieroja Lassi Luoto ja naprapaatti Janne Veija.

 

Lassilla ja Jannella on kokemusta jalkapallosta Suomen korkeimmilta sarjatasoilta eri puolelta Suomea. Lassi on koulutukseltaan tällä hetkellä urheiluhieroja, mutta tämän lisäksi hänen osteopaatin opintonsa ovat aivan loppusuoralla. Janne on suorittanut naprapaattiopintonsa Kotkassa Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa. 

 

FysiOne haluaa olla tukemassa GrIFK-jalkapallon kehitystä seurana eteenpäin, ja tarjota oman osaamisensa GrIFKläisille. FysiOnen palveluihin kuuluvat hieronta, akuuttien ja rasitusperäisten loukkaantumisten diagnostiikka ja kuntoutus, oheisharjoittelu, voimaharjoitteluneuvonta sekä vammojen ennaltahkäisy.

 

Lassin opinnot, työ ja pelaaminen GrIFK:n edustusjoukkueessa vievät tällä suurimman osan hänen ajastaan, joten hänen panoksensa tulee vuoden kuluessa kasvamaan. 

 

Janne toimii tällä hetkellä 05-poikien oheisvalmentajana kerran viikossa. Tarkoituksena olisi pitää myös luentoja halukkaille valmentajille tai vanhemmille halutuista aiheista. Halutut aiheet olisi hyvä tulla valmentajien toiveesta. Jannen erikoisalaa on lasten ja nuorten voimaharjoittelu, oheisharjoittelu, akuuttien ja rasitusperäisten vammojen kuntoutus ja vammojen ennaltahkäisy. Jannen tietotaito perustuu omaan kokemukseen ja vahvaan tieteelliseen näyttöön. Eli päivitetty tutkimustieto luo pohjan käytännön toteuttamiselle.

 

Lasten ja nuorten voimaharjoittelusta voi käydä lukemassa lisää "Lihastohtori" Juha Hulmin blogista

 

https://lihastohtori.wordpress.com/2016/06/29/lasten-ja-nuorten-voimaharjoittelu/

 

FysiOnen palveluihin kuuluvat hieronta, akuuttien ja rasitusperäisten loukkaantumisten diagnostiikka ja kuntoutus, oheisharjoittelu, voimaharjoitteluneuvonta sekä vammojen ennaltahkäisy. -15% tarjous on voimassa kaikille GrIFK:n jalkapallo junioreille.

 

Ystävällisin terveisin

 

Lassi Luoto: 044-3504345 Janne Veija: 050-9117450

FysiOne