Ajankohtaista

Tulevaan Kakkosdivarikauteen joukkue lähtee aimo annos kokemusta rikkaampana. Edustusjoukkue aloittaa harjoituskautensa maanantaina 24.11. Kauniaisten tekonurmella. Tervetuloa mukaan!
Tehokkaan loppukauden urakoinut Petsku on solminut 2+1 vuotisen sopimuksen Veikkausliigajoukkue Jaron kanssa. Petter siirtyy Pietarsaareen joulukuun alussa. Onnea, maaleja ja menestystä!
GrIFK:n hieno loppukausi sai jatkoa kuin JIPPO kaatui Kauniaisissa maalein 3-1. Harmittavasti sarjan muut ottelut päättyivät niin että Grani joutuisi viimeisessä ottelussa voittamaan lähes 20 maalilla.
GrIFK:n salama-alku liikaa FC Häämeenlinnalle. Petter Meyerin ja Janne Törmäsen ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana iskemät maalit pitivät Granin teoreettisesti vielä mukana kamppailemassa sarjapaikastaan!
Vaasassa koettiin säilymisen kannalta karvas takaisku. Paikallinen IFK maksoi kalavelkoja ja vei tasaisen ottelun nimiinsä maalein 2-0. Grani yritti loppuun asti mutta viimeistely ontui.
Unelma elää! (21.9.2008)
Kuului Ari Tiittasen loppuanekdootti kun GrIFK kukisti Kokkolan KPV:n vakuuttavasti 4-0. Jalkapalloviihdettä parhaimillaan.
GrIFK ei päässyt yllättämään ja pistepotti pysyi Kemissä. Tasainen ottelu päättyi lopulta 3-2. GrIFK:n maalintekijöinä toimi Niklas Roiha ja Henrik Henriksson
Atlantis-tappiosta toipunut GrIFK suuntaa lauantaina pohjoiseen.
Aneeminen GrIFK ei pysynyt Atlantiksen kyydissä. Helsinkiläiset veivät elintärkeän ottelun selvästi maalein 1-4. Granin ainokaisen iski Petter Meyer.
GrIFK:n ehdokas elokuun kuukauden pelaajaksi on Jon Poulsen. Muutaman tärkeän voittomaalin lisäksi Poulsen on kunnostautunut pelinrakentelussa sekä luonut paikkoja kanssapelaajilleen.
RSS ATOM