Ajankohtaista

GrIFK jatkaa harjoitteluaan taas maanantaina 8.12. Kokoontuminen Keskuskentällä 18:00 Tervetuloa mukaan potkimaan!
Rakentaminen ensi kautta varten on aloitettu hihat heiluen. Kuusi pelaajaa on rustannut puumerkkinsä marraskuussa ja lisää on luvassa...
Ensimmäiset harjoitukset jäivät lumen vuoksi suorittamatta, viikon päästä maanantaina olisi tarkoitus yrittää uudestaan. Vapaat harjoitukset kaikille halukkaille järjestetään 1.12. Kokoontuminen Keskuskentällä kello 18:00
Tulevaan Kakkosdivarikauteen joukkue lähtee aimo annos kokemusta rikkaampana. Edustusjoukkue aloittaa harjoituskautensa maanantaina 24.11. Kauniaisten tekonurmella. Tervetuloa mukaan!
Tehokkaan loppukauden urakoinut Petsku on solminut 2+1 vuotisen sopimuksen Veikkausliigajoukkue Jaron kanssa. Petter siirtyy Pietarsaareen joulukuun alussa. Onnea, maaleja ja menestystä!
GrIFK:n hieno loppukausi sai jatkoa kuin JIPPO kaatui Kauniaisissa maalein 3-1. Harmittavasti sarjan muut ottelut päättyivät niin että Grani joutuisi viimeisessä ottelussa voittamaan lähes 20 maalilla.
GrIFK:n salama-alku liikaa FC Häämeenlinnalle. Petter Meyerin ja Janne Törmäsen ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana iskemät maalit pitivät Granin teoreettisesti vielä mukana kamppailemassa sarjapaikastaan!
Vaasassa koettiin säilymisen kannalta karvas takaisku. Paikallinen IFK maksoi kalavelkoja ja vei tasaisen ottelun nimiinsä maalein 2-0. Grani yritti loppuun asti mutta viimeistely ontui.
Unelma elää! (21.9.2008)
Kuului Ari Tiittasen loppuanekdootti kun GrIFK kukisti Kokkolan KPV:n vakuuttavasti 4-0. Jalkapalloviihdettä parhaimillaan.
GrIFK ei päässyt yllättämään ja pistepotti pysyi Kemissä. Tasainen ottelu päättyi lopulta 3-2. GrIFK:n maalintekijöinä toimi Niklas Roiha ja Henrik Henriksson
RSS ATOM