Ajankohtaista

Tähän mennessä GrIFK on sopinut kymmenisen harjoitusottelua joihin tulee kenties vielä lisäystä. Ottelut päivitetty sivuille, ohessa linkki.
Joukkueen kokoaminen etenee lujaa mutta varmasti. Harjoituksissa on ollut hyvä henki ja kova vilinä. GrIFK etsii kuitenkin vielä kiivaasti maalivahtiosastoon vahvistusta.
Kapteenina edelliset kaudet luutinut puolustuksen tukipilari Mikael "Miikkis" Niemi jatkaa GrIFK:n riveissä.
Uusin sopimuspelaaja on 18-vuotias Teemu Enberg. Keskikentällä viihtyvä Enberg pelasi viime kauden München 1860 junioreissa mutta on esiintynyt myös PK-35:n riveissä
18-vuotias puolustajalupaus Roni Tuominen on solminut sopimuksen GrIFK:n kanssa. Topparin tontilla viihtyvä Tuominen on aikaisemmin edustanut HJK:n junioreita.
Joulukinkkua poltellaan lauantaina 3.1.09 lenkkipolulla. Kokoonutminen 11:00 Kauniaisten uimahallilla. Tervetuloa hikoilemaan!
Pari joulusopimusta on allekirjoitettu. Väkkärämäinen puolustaja Jussi Tiainen jatkaa GrIFK:n riveissä kaudella 2009. Tiaisen lisäksi FC KooTeePeessäkin pelannut Joonas Rosenblad on GrIFK:n miehiä tulevalla kaudella.
GrIFK jatkaa harjoitteluaan taas maanantaina 8.12. Kokoontuminen Keskuskentällä 18:00 Tervetuloa mukaan potkimaan!
Rakentaminen ensi kautta varten on aloitettu hihat heiluen. Kuusi pelaajaa on rustannut puumerkkinsä marraskuussa ja lisää on luvassa...
Ensimmäiset harjoitukset jäivät lumen vuoksi suorittamatta, viikon päästä maanantaina olisi tarkoitus yrittää uudestaan. Vapaat harjoitukset kaikille halukkaille järjestetään 1.12. Kokoontuminen Keskuskentällä kello 18:00
RSS ATOM