Ajankohtaista

Timo Mikkonen on solminut vuoden mittaisen sopimuksen GrIFK:n kanssa. Keskikenttäpelaaja Mikkonen (-90) siirtyy Graniin FC Honka Akatemiasta.
Timo "Hjördis" Lumivaara ja skottipelaaja Mark Soutar vahvistavat IFK:n rivejä kaudella 2009. Taitava laitahyökkääjä Lumivaara on hiljalleen kammennut Futsal-maajoukkueen vakiokalustoon. Soutar puolestaan on edustanut PK-35:ttä ja esiintynyt edukseen harjoitusotteluissa.
GrIFK kohtaa lauantain harjoituspelissä Eestin Meistriliigassa pelaavan Jalgpalliklubi Tallinna Kalev:in. Peli pelataan Kauniaisten tekonurmella 12:30
Tähän mennessä GrIFK on sopinut kymmenisen harjoitusottelua joihin tulee kenties vielä lisäystä. Ottelut päivitetty sivuille, ohessa linkki.
Joukkueen kokoaminen etenee lujaa mutta varmasti. Harjoituksissa on ollut hyvä henki ja kova vilinä. GrIFK etsii kuitenkin vielä kiivaasti maalivahtiosastoon vahvistusta.
Kapteenina edelliset kaudet luutinut puolustuksen tukipilari Mikael "Miikkis" Niemi jatkaa GrIFK:n riveissä.
Uusin sopimuspelaaja on 18-vuotias Teemu Enberg. Keskikentällä viihtyvä Enberg pelasi viime kauden München 1860 junioreissa mutta on esiintynyt myös PK-35:n riveissä
18-vuotias puolustajalupaus Roni Tuominen on solminut sopimuksen GrIFK:n kanssa. Topparin tontilla viihtyvä Tuominen on aikaisemmin edustanut HJK:n junioreita.
Joulukinkkua poltellaan lauantaina 3.1.09 lenkkipolulla. Kokoonutminen 11:00 Kauniaisten uimahallilla. Tervetuloa hikoilemaan!
Pari joulusopimusta on allekirjoitettu. Väkkärämäinen puolustaja Jussi Tiainen jatkaa GrIFK:n riveissä kaudella 2009. Tiaisen lisäksi FC KooTeePeessäkin pelannut Joonas Rosenblad on GrIFK:n miehiä tulevalla kaudella.
RSS ATOM