Ajankohtaista

GrIFK nähdään myös Suomen Cupin 4.kierroksella, kun joukkue kaatoi eilen illalla pelatussa ottelussa FC Espoon maalein 3-1. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Niklas Roiha, Liivo Leetma ja Jonas Britschgi.
MIFK - GrIFK 3-0 (12.4.2010)
Grankulla IFK ja Helsingin IFK kohtasivat lauantaina paikallishegemonian merkeissä harjoitusottelussa. Ottelu ei tarjonnut jalkapalloilun hienouksia, sillä molemmat joukkueet hakivat vielä omaa peliään.
Fortum Tutor –ohjelmaa on laajennettu alkaneelle vuodelle ja ohjelman toinen kausi polkaistaan käyntiin 19.–20.3. Espoossa järjestettävällä koulutustilaisuudella, jossa mukana myös GrIFK:n Fortum Tutor Arto Tuohisto-Kokko.
GrIFK edarissa ja myös A-nuorissa pelaava Daniel Langhoff sai jälleen kutsun Suomen alle 18-vuotiaiden (1.1.1992) poikien maajoukkueleirille.
Uudenmaanpiirin koulutuspäällikkö Markku Sandström sekä nuorisopäällikkö Taneli Haara kävivät tiistaina 16.2 tekemässä GrIFK jalkapallolle FootPass seuratoiminnan laatuarvioinnin. FootPass-arvoinnissa haastateltiin erikseen seuran toimihenkilöitä, hallitusta, valmentajia, joukkueenjohtajia ja huoltajia sekä pelaajien vanhempia. Arvioinnin tulosten avulla voidaan kehittää seuran toimintaa ja tavoitteena on myös hakea Kaikki Pelaa -sinettiseura statusta.
GrIFK järjesti ensimmäisen oman seurakohtaisen D-tason valmentajakoulutuksensa 12-14.2.2010 Kauniaisissa. Mukana oli 14 valmentajaa eri ikäluokista ja he suorittavat D1-kurssin taidonopetus ja taitavuus yhden viikonlopun aikana. Kurssi jatkuu 26-28.3 kun 16 valmentajaa suorittaa vielä D2 Pelikäsitys- ja Maalivahti-harjoittelu osiot. 14 valmentajaa suorittaa koko D-tason näiden kahden viikonlopun aikana. Jos kysyntää riittää järjestämme syksyllä 2010 vastaavan mahdollisuuden suoritaa koko D-taso kahden viikonlopun aikana. Lisäksi järjestämme tarvittaessa myös seurakohtaisen tai yhdessä jonkun muun seuran kanssa C-tason kurssin erittäin motivoituneille D-tason suorittaneille valmentajille. GrIFK:n tavoitteena on kouluttaa 30 uutta D-valmentajaa ja 25 E-valmentajaa vuoden 2010 aikana.
RSS ATOM