Ajankohtaista

GrIFK edarissa ja myös A-nuorissa pelaava Daniel Langhoff sai jälleen kutsun Suomen alle 18-vuotiaiden (1.1.1992) poikien maajoukkueleirille.
Uudenmaanpiirin koulutuspäällikkö Markku Sandström sekä nuorisopäällikkö Taneli Haara kävivät tiistaina 16.2 tekemässä GrIFK jalkapallolle FootPass seuratoiminnan laatuarvioinnin. FootPass-arvoinnissa haastateltiin erikseen seuran toimihenkilöitä, hallitusta, valmentajia, joukkueenjohtajia ja huoltajia sekä pelaajien vanhempia. Arvioinnin tulosten avulla voidaan kehittää seuran toimintaa ja tavoitteena on myös hakea Kaikki Pelaa -sinettiseura statusta.
GrIFK järjesti ensimmäisen oman seurakohtaisen D-tason valmentajakoulutuksensa 12-14.2.2010 Kauniaisissa. Mukana oli 14 valmentajaa eri ikäluokista ja he suorittavat D1-kurssin taidonopetus ja taitavuus yhden viikonlopun aikana. Kurssi jatkuu 26-28.3 kun 16 valmentajaa suorittaa vielä D2 Pelikäsitys- ja Maalivahti-harjoittelu osiot. 14 valmentajaa suorittaa koko D-tason näiden kahden viikonlopun aikana. Jos kysyntää riittää järjestämme syksyllä 2010 vastaavan mahdollisuuden suoritaa koko D-taso kahden viikonlopun aikana. Lisäksi järjestämme tarvittaessa myös seurakohtaisen tai yhdessä jonkun muun seuran kanssa C-tason kurssin erittäin motivoituneille D-tason suorittaneille valmentajille. GrIFK:n tavoitteena on kouluttaa 30 uutta D-valmentajaa ja 25 E-valmentajaa vuoden 2010 aikana.
RSS ATOM